Online gaat het los: Hoop onrust nadat Lidl klant dit op haar fruit ontdekt!

lidljpg

In een Lidl-supermarkt deed een klant een opmerkelijke ontdekking die haar verbluft achterliet: een ongebruikelijke code op een bosbes.

Lidl weigert 55-jarige vrouw toegang tot de winkel: ‘Let op hoe je eruit ziet’

De klant, die besloot om anoniem te blijven, deelde haar verwarrende ervaring op Reddit, waar ze een foto plaatste van de mysterieuze code “ABS” die op een van de bosbessen was gegraveerd.


Normaal gesproken brengt het genieten van een gezond tussendoortje plezier met zich mee, maar het vinden van een onheilspellende code op je voedsel kan dit plezier aanzienlijk verstoren.


De klant was dan ook verbijsterd door haar ontdekking en vroeg zich af wat deze code betekende.

Lidl weigert 55-jarige vrouw toegang tot de winkel: ‘Let op hoe je eruit ziet’

De Reddit-post trok de aandacht van andere gebruikers die ook in de war waren en grapjes maakten over mogelijke betekenissen van de code.


Een van hen suggereerde dat “ABS” zou kunnen staan voor “Antiblokkeersysteem”, maar vroeg zich af waarom dit op een bosbes zou worden gegraveerd.


Een woordvoerder van een bekende fabrikant kwam later met een verklaring over de situatie.

Lidl weigert 55-jarige vrouw toegang tot de winkel: ‘Let op hoe je eruit ziet’

Ze legden uit dat elke batch van het product een unieke seriecode kreeg toegewezen en dat in dit geval de betreffende batch de code “ABS” had gekregen.


Echter, door een defect in de verpakking waren de codes per ongeluk op de bosbessen terechtgekomen, waardoor het leek alsof ze waren geëtst.


Hoewel sommigen misschien grapjes maakten over mogelijke betekenissen van de code, bleek het gewoon een ongelukkige overdracht van een interne code te zijn en geen boodschap van buitenaardse oorsprong of een geheim regeringscomplot.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven