Man laat zijn tanden repareren in Turkije: Garantie tot de deur!

88jpg

Er zijn talloze mogelijkheden in de wereld van cosmetische ingrepen, en Turkije is een populaire bestemming voor wie betaalbare opties zoekt.

In Turkije worden behandelingen zoals het aanbrengen van facings aangeboden voor minder dan de helft van de prijs die je in Nederland zou betalen.

Belgische vrouw wordt op eerste dag ontslagen: Bedrijfsleider vind haar tanden lelijk!

Facings, beschouwd als de haute couture van tandheelkunde, omvatten het afslijpen van een deel van de eigen tanden, gevolgd door het plaatsen van een op maat gemaakt nieuw ’tandje’ voor een stralende glimlach.

Soms verloopt niet alles zoals gepland. Voordat de definitieve facings worden geplaatst, moeten cliënten soms tijdelijk rondlopen met kleine ‘haaientandjes’, wat meestal schrikreacties veroorzaakt.

Voor een man genaamd Harry leidde dit echter tot een heel andere reactie – hij vond het zo vermakelijk dat hij besloot het proces vast te leggen.

Een filmpje van Harry toont het speelse moment waarop hij grapjes maakt met zijn tijdelijke tanden voordat het definitieve resultaat wordt onthuld.

Jammer genoeg was de vreugde van korte duur, omdat de facings van Harry problemen veroorzaakten. Zijn boventanden verkleurden snel, wat resulteerde in een ongelijkmatig gekleurd gebit dat hij vergeleek met “Duo Penotti”.

In Turkije, waar klinieken vaak ‘garantie tot aan de deur’ bieden, kan het corrigeren van zulke problemen erg duur zijn.

De afbeeldingen van Harry’s gebit benadrukken de risico’s van goedkope cosmetische ingrepen in het buitenland.


Er wordt benadrukt dat voorzichtigheid en grondig onderzoek essentieel zijn bij het maken van keuzes die van invloed kunnen zijn, vooral in gebieden waar de nazorg mogelijk niet voldoende is.

@bigharryuk Turkije heeft deze keer echt mijn tanden verpest 😩😱 #turkey🇹🇷 #turkeyteeth #veeners #dentist ♬ Level Up – Ciara

1. In Turkije is het veel goedkoper, maar zoals het gezegde luidt…
2. Goedkoop kan uiteindelijk duur uitpakken!
3. Niet verrassend dat hij teleurgesteld is…
4. Hij koos ervoor om het resultaat online te delen:
5. Stel je voor dat jou dit overkomt…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven