Glennis Grace op je feest? Dit kost het voor een half uur!

WhatsApp Image 2023 12 27 at 185428 1jpg

Glennis Grace, ook bekend als Glenda Batta en geboren op 19 juni 1978 in Amsterdam, heeft een stevige reputatie opgebouwd als een van de top zangeressen van Nederland.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Ze staat bekend om haar indrukwekkende tweetaligheid, waarbij ze zowel in het Nederlands als in het Engels zingt. Hierdoor heeft ze niet alleen in Nederland maar ook in de Verenigde Staten veel bekendheid vergaard.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Haar muzikale carrière begon op jonge leeftijd, toen ze slechts 11 jaar oud was en optrad tijdens het “Unicef Gala for Kids”. Tijdens dit evenement werd ze voorgesteld door Audrey Hepburn en maakte indruk op niemand minder dan Julio Iglesias.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Zijn grote bewondering voor haar talent leidde tot een uitnodiging om samen met hem een duet te zingen tijdens zijn concerten in Ahoy.

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

Tijdens de Soundmixshow, op 16-jarige leeftijd, straalde Glennis met haar vertolking van Whitney Houston’s “One moment in time” en kwam als winnares uit de bus.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

In 2005 won Glennis het Nationaal Songfestival met de ballade “My impossible dream”, waarmee ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland, een enorme stap in haar carrière.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

Samen met Evert Abbing werkte ze aan haar Nederlandstalige album, waarbij ze haar focus op Engelstalige nummers losliet, wat resulteerde in de single “Dansen met het leven”.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Haar doorbraak kwam in november 2008 met “Als Je Slaapt”, waarmee ze nationale bekendheid kreeg nadat Wendy van Dijk emotioneel werd door haar uitvoering tijdens het programma „Life & Cooking”.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Haar carrière kreeg een nieuwe impuls met een unieke stijl die toen door geen enkele andere Nederlandse artiest werd geëvenaard.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

De verandering werpt vruchten af, gezien Glennis Grace in 2011 werd onderscheiden als de Beste Zangeres van Nederland door onder andere Buma Stemra.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Ze won ook het tv-programma “Van Popster tot Operaster” met het lied “Habanera” en kreeg lof voor haar stem en techniek na een vijfjarige studie aan het conservatorium.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Op 20 mei 2011 bracht ze het met platina bekroonde album “One Night Only” uit, opgenomen tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast was ze te zien in de TROS-serie “De Beste Zangers van Nederland”.

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Als je overweegt om Glennis voor een evenement te boeken, houd er dan rekening mee dat het starttarief voor een optreden van een half uur 8500 euro is.

1. Dit is toch niet te betalen?!
2. Wow, wat een bedrag
3. Hier kan je niet tegenop werken
4. Dit kan ik helemaal niet betalen, jij wel?
5. Het wordt steeds gekker

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven