Glennis Grace boos op zogenaamde goede vrienden: ‘Het doet nog steeds pijn’

WhatsApp Image 2024 05 21 at 133342jpg

De ontmoeting met een vakkenvuller in de Jumbo bracht een intense verandering teweeg in het leven van Glennis Grace, een gebeurtenis die heel Nederland schokte.

De vriendschap met Fred van Leer leek ook onherstelbare schade opgelopen te hebben. In ‘RealTalk’ deelt Glennis openhartig haar belevenissen gedurende deze turbulente periode.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

De nasleep van het supermarktincident was enorm zwaar voor Glennis. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden, waaronder Fred, die zij altijd als een steunpilaar had beschouwd.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“In de periode dat ik voelde dat ik in de steek gelaten werd door heel Nederland, belde ik in paniek Fred op,” onthult Glennis. “Hij verzekerde mij dat hij me nooit zou laten vallen, dat hij aan mijn zijde zou staan, zelfs letterlijk op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

Een gevoel van teleurstelling overviel Glennis toen Fred zijn beloftes niet nakwam. “Er was al wat twijfel, wetende dat hij ook zakelijke belangen heeft.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

”En ja, alles veranderde binnen een week en liet hij me in de steek,” deelt ze met een combinatie van verdriet en bitterheid.

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Voor Glennis was het meest pijnlijke het gebrek aan persoonlijke steun. Niemand van haar ‘vrienden’ kwam langs om haar te steunen of simpelweg te informeren hoe het met haar ging.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

“Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand,” onthult Glennis.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Ondanks de teleurstellingen en de pijn, blijft Glennis vastberaden om door te gaan, ondanks de diepe indruk die deze periode op haar heeft achtergelaten.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Vooral deze bekende vriend krijgt een keiharde sneer!
2. De zangeres laat duidelijk weten waarom zij zo teleurgesteld is.
3. Deze bekende Nederlander beek toch geen echte vriend te zijn!
4. Het verdriet en de bitterheid is nog goed aanwezig.
5. Ik denk dat deze man nu helemaal niets meer van je wil weten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven