Gordon vindt kritiek op zijn uiterlijk oneerlijk: ‘Ik vind dat ik er nu beter uitzie dan ooit’

WhatsApp Image 2024 06 25 at 161232jpg

Gordon is verrast door de kritiek op zijn uiterlijk en is het er niet mee eens. Hij zegt: “Ik ben van mening dat ik er beter uitzie dan ooit”, aldus de SBS 6-realityster.

Eerder was er commotie toen Gordon kortstondig leek op Bob de Rooij, een oud personage van Paul de Leeuw. Gelukkig heeft hij zijn föhn weer gevonden en voelt hij zich nu goed voor zijn leeftijd.

Ondanks dit alles blijft de kritiek aanhouden, zoals ontdekt door de Weekend. Een journalist van het tijdschrift confronteert Gordon met opmerkingen op sociale media waarin hij wordt vergeleken met bijvoorbeeld Willem-Alexander.

Gordon is niet blij met deze opmerkingen en zegt: “Wat een flauwekul allemaal. Ik vind het zo vreemd dat mensen allerlei aannames maken over anderen en dat dan ook opschrijven.”

Dronken Gordon aan de telefoon, huilend: ‘Vanavond poging drie doen’

”Wie maakt het uit hoe ik besluit mijn haar te dragen? Ik vind het leuk“Daar draait het uiteindelijk om,” geeft Gordon aan. Hij is trots op zijn uiterlijk en vertelt dat hij zich beter dan ooit voelt. Hij zegt:

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

“Vind ik dat ik er beter uitzie dan ooit. Sterker nog: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m’n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen,” aldus Gordon, die benadrukt dat dit een aanzienlijke prestatie is.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Gordon spreekt over zijn liefdesverdriet na de breuk met Gavin Rozario en uit dat hij zichzelf vorig jaar vanwege zijn naïviteit verafschuwde.

Gavin is woedend op Gordon en overweegt stappen te ondernemen!

“Vorig jaar heb ik mezelf verweten dat ik zo extreem naïef en onoplettend was met Gavin. Dat was echt een flinke misser. Ik kan mezelf wel slaan dat ik niets doorhad, helemaal niets,” deelt hij mee.

Alles wijst op slecht nieuws: Relatie tussen Gordon en Gavin voorbij?

“Er wordt gezegd dat tijd alle wonden heelt, dat klopt – je leert ook van veel dingen, maar ik dacht echt dat ik mijn les na zoveel relaties wel geleerd had,” aldus Gordon.

”Het was erg intens, ik moet toegeven. Zo ongepast dat ik dacht: wauw. Maar, ik ben er overheen.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon is totaal niet blij met de opmerkingen.
2. Verbaasd door de opmerkingen, vindt hij ze belachelijk.
3. Gordon legt uit waarom hij zo ontevreden is over de opmerkingen.
4. Velen zien een sterke gelijkenis met een bekende Nederlander!
5. Hij noemt dit onterecht en belachelijk!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven