Gover Meit over uitsluiting Joost Klein: ‘We zijn heel erg lastiggevallen’

WhatsApp Image 2024 06 11 at 113559jpg

Tijdens het Eurovisie Songfestival heeft Gover Meit voor het eerst zijn mening gegeven over de diskwalificatie van Joost Klein.

In een interview met RTL Boulevard beschrijft Meit, die als creatief directeur aanwezig was in Malmö, de periode als ‘zwaar’.

Volgens de cabaretier, bekend als Stefano Keizers, zijn zij ‘het leven zuur gemaakt’ door verslaggevers.

“We zijn ontzettend gestalkt en lastiggevallen, vooral door RTL Boulevard. Maar ook door de hele media. We moeten even bijkomen van alle heftigheid en de paniek die journalisten hebben veroorzaakt,” zei Meit.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Hij benadrukte dat mensen hem ‘continu’ in zijn ‘privésfeer’ gefilmd hebben. “Dat is gewoon geen prettig leven, dus ik ga het even rustiger aan doen.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Een incident met een cameravrouw resulteerde in de uitsluiting van Joost Klein van het songfestival, nadat zij aangifte had gedaan.


Na herhaalde verhoren over het incident, geeft Meit aan dat er nog meer gesprekken zullen plaatsvinden. Volgens hem, “Het zal nog wel even duren voordat we vrijuit mogen praten.”


1. Als creative director laat hij zich voor het eerst uit over het hele gebeuren.
2. Naar eigen zeggen was het geen prettig leven.
3. Gover doet voor het eerst een boekje open.
4. Naar eigen zeggen is hun leven zuur gemaakt.
5. Het moge duidelijk zijn dat het niet gezellig was….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven