Gozer laat in Turkije zijn tanden opknappen: Resultaat is om te janken!

WhatsApp Image 2024 05 03 at 141435jpeg

De wereld van cosmetische ingrepen biedt tegenwoordig vele mogelijkheden, en Turkije lijkt een populaire bestemming voor wie betaalbare opties zoekt.

In Turkije worden behandelingen zoals het plaatsen van facings aangeboden voor minder dan de helft van de prijs in Nederland.

Belgische vrouw wordt op eerste dag ontslagen: Bedrijfsleider vind haar tanden lelijk!

Facings, beschouwd als de haute couture van de tandheelkunde, omvatten het afslijpen van een deel van de eigen tanden, waarna er een op maat gemaakt, nieuw ’tandje’ overheen wordt geplaatst voor een stralende glimlach.

Soms moeten cliënten voor het plaatsen van definitieve facings rondlopen met tijdelijke, kleine ‘haaientandjes’, wat vaak voor verrassingsreacties zorgt.

Voor een man genaamd Harry pakte dit anders uit; hij vond het zo grappig dat hij het filmde.

Zijn filmpje toont hoe Harry grapte met zijn tijdelijke tanden voordat het eindresultaat te zien was.

Maar zijn vreugde was van korte duur; Harry’s uiteindelijke facings bleken problematisch doordat zijn boventanden snel verkleurden, wat resulteerde in een ongelijkmatig gekleurd gebit, door hemzelf omschreven als een “Duo Penotti” gebit.

In Turkije, waar veel klinieken ‘garantie tot de deur’ bieden, kan het herstellen van zulke fouten prijzig zijn.

De beelden van Harry’s gebit benadrukken de risico’s van goedkope cosmetische behandelingen in het buitenland.

Dit incident onderstreept het belang van grondig onderzoek. Aangaande cosmetische ingrepen is het van belang om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijke consequenties.

Een zorgvuldige afweging is van belang alvorens men besluit tot dergelijke procedures, vooral in regio’s waar de nazorg mogelijk ontoereikend is.

@bigharryuk meldt dat Turkije dit keer mijn tanden echt heeft verpest😩😱
#turkey🇹🇷
#turkeyteeth
#veeners
#dentist
♬ Level Up – Ciara

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven