Vrouw (27) trouwt met voormalig schoonvader: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

De 27-jarige Sydney Dean uit Ohio, VS, heeft een relatie met Paul, haar voormalige schoonvader van 51 jaar. Ze zijn nu al zeven jaar gelukkig getrouwd.

Sydney en Paul kennen elkaar al heel lang. Paul kwam in haar leven toen ze slechts 11 jaar oud was en vanaf haar zestiende begonnen ze met daten.

Toen ze 11 jaar oud was, leerde Sydney Paul kennen omdat ze destijds een relatie had met zijn zoon. Nadat die relatie voorbij was, bleven ze wel vrienden.

Hoewel ze nog steeds bij Paul op bezoek kwam, schonk de zoon van Paul geen aandacht meer aan Sydney omdat hij toen een vriendin had. Daarom zocht ze toenadering tot Paul.

De relatie tussen Sydney en Paul werd steeds hechter en toen Sydney zestien werd, zijn ze begonnen met daten.

In Ohio is de wettelijke minimumleeftijd voor daten zestien jaar. Uiteindelijk besloten Sydney en Paul in 2016 met elkaar te trouwen.

LadBible sprak met Sydney over de kritiek die ze ontvangt op haar relatie, maar ze trekt zich er niets van aan. “Ik beleef op dit moment de beste intimiteit met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Ze heeft ook een boodschap voor degenen die hun mening hebben. “Ik begrijp dat we elkaar niet op een conventionele manier hebben ontmoet,

“maar zijn zoon negeerde me en hij niet. Uiteindelijk heb ik de juiste man in de familie gevonden.”

Volgens haar was het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden. “In het begin wilde niemand er iets van weten, maar het is goed gekomen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een stel waren, was ze niet blij.”

Door haar openhartigheid en het gesprek hoopt ze een taboe te doorbreken, aangezien er nog steeds kritiek is op relaties met een groot leeftijdsverschil.

“Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”

1. Haar ex schoonvader behandelt haar als een prinses….
2. Ze heeft achteraf gezien nu de juiste man van de familie te pakken…
3. Toen ze 16 werd begonnen ze stiekem met daten.
4. Op 11 jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon…
5. Het stel is dolgelukkig met elkaar zo laten ze weten…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven