Jody Bernal heeft het hoog in zijn bol: eist dichtgaan van deze winkel!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 110303 1jpg

Er gaan geruchten over Jody Bernal. Tijdens een winkeltrip heeft hij geprobeerd een schoenenwinkel te laten sluiten voor zijn privégebruik, volgens bronnen.

In een populaire rubriek van Juicechannel is onlangs het verhaal van Bernal aan het licht gekomen, waar mensen hun ervaringen met bekende Nederlanders delen.

“Hij wilde schoenen passen en vroeg of de winkel kon sluiten omdat hij aan het shoppen was,” vertelde een bron aan het kanaal.

De bron voegde eraan toe dat hij geïrriteerd reageerde toen zijn verzoek werd afgewezen door de winkelier, door te zeggen: “Weet je wel wie ik ben?”

Jody Bernal, bekend van de hit ‘Que si, que no’ en tegenwoordig actief als DJ, blijft een publiek figuur in de schijnwerpers.

Opvallend is de mogelijke muzikale samenwerking tussen Jody en collega Frans Bauer.

Bauer onthulde onlangs dat zijn bekende nummer “Heb Je Even Voor Mij” oorspronkelijk bedoeld was voor Bernal, maar werd afgewezen door diens toenmalige manager.

Frans Bauer heeft slapeloze nachten en hoopt mensen te bereiken met zijn boodschap!

Bauer greep die kans en maakte het nummer tot een groot succes. Recentelijk hebben Bauer en Bernal besloten samen te werken.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

“We gaan binnenkort iets samen doen in de studio, maar meer details kan ik nog niet geven,” zei Bauer tijdens een interview met Shownieuws.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

Dit nieuws heeft de nieuwsgierigheid van fans gewekt, die uitkijken naar wat deze samenwerking zal brengen.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: 'Het is toch ook helemaal niet belangrijk'
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven