Johan Derksen zegt eerlijk wat hij vindt van Ali B: ‘Hij denkt dat hij heel beroemd is’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 085637jpeg

Er wordt altijd uitgekeken naar de uitgesproken mening van Johan Derksen wanneer een bekende Nederlandse man wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Johan Derksen heeft duidelijk zijn standpunt kenbaar gemaakt over de beschuldigingen van verkrachting en aanranding aan het adres van Ali B, met onder andere Ellen ten Damme als slachtoffer.

Ondanks het feit dat Ten Damme geen aangifte heeft gedaan, heeft het Openbaar Ministerie haar verklaring meegenomen in de aanklacht die op 12 juni 2024 in de rechtbank van Haarlem werd behandeld, waar het OM op 14 juni een gevangenisstraf van drie jaar heeft geëist.

Op de vraag naar zijn mening over deze kwestie heeft Johan Derksen kritisch gereageerd: “Nou, kijk… Ik heb vaak geprobeerd om mensen die gecanceld zijn te verdedigen, ook collega’s.”

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

Volledig betrokken bij de zaak van Ali, zijn oordeel luidt als volgt: “Dit is niet meer te rechtvaardigen. Die heeft zijn eigen carrière volledig afgebroken…”


Johan Derksen deelt echter enkele wijze woorden met Ali: “Ik vind wel dat er sprake is van trial by media. Daar wordt wel eens laatdunkend over gedaan.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

“Maar Ali zijn kinderen en vrouw kunnen de eerste vijf jaar niet naar de supermarkt. Als ik zou mogen kiezen tussen die drie jaar gevangenisstraf of een column van Angela de Jong, dan pak ik die drie jaar.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

Ondanks zijn kritiek, geeft Johan Derksen een sprankje hoop aan Ali: “Nee, er is weinig hoop voor die jongen.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

”Ali wordt gezien als een irritante klootzak door bijna heel Nederland, ondanks zijn eigen idee van populariteit.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

”Ali dacht dat hij met charme kon ontsnappen, maar sommige fouten zijn onherstelbaar… Hij verdient straf, al heeft hij al een deel ondergaan.”

1. Johan zoals we hem kennen!
2. Hij laat even goed weten hoe hij over de kwestie denkt!
3. Volgens Johan valt deze jongen niet meer te redden
4. Johan Derksen ventileert even zijn ongezouten mening!
5. Hij heeft niets positiefs te melden over de rapper!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven