Joost Klein zegt sorry na fout: ‘Niet goed wat er gebeurd is’

josstjpg

Achter de schermen van het Eurovisiesongfestival bood Joost Klein onmiddellijk zijn excuses aan na een incident, zoals gemeld door het Zweedse dagblad Aftonbladet.

De deelname van Klein, die Nederland vertegenwoordigde op het festival, aan de finale werd stopgezet na een confrontatie met een productiemedewerker.

Oorspronkelijk waren de details van het incident vaag; het team rond Klein meldde dat hij geïrriteerd was omdat een cameravrouw hem filmde direct na zijn optreden, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dit niet te doen.

Het incident werd uitgebreid besproken in Aftonbladet, waaruit bleek dat Klein ongepaste handelingen vertoonde.

Volgens getuigen, geciteerd door de krant, werd de zanger ook omschreven als “zeer beledigend”. Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat erop wijst dat er meer gebeurde dan aanvankelijk werd gemeld.

Verdere meldingen van Aftonbladet tonen aan dat Klein aangaf dat de fotografen hem behoorlijk gestrest maakten.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens getuigen achter de schermen zou hij zijn geduld hebben verloren, zijn arm en een gebalde vuist hebben opgeheven en de cameravrouw hebben geraakt, waarna hij zou hebben gezegd: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Binnen enkele ogenblikken na het incident toonde Klein, volgens aanwezigen achter de schermen, veel spijt en herhaalde meerdere keren:

“Het spijt me, het spijt me.” Het is niet duidelijk of deze excuses ook direct aan de cameravrouw gericht waren.

Joost Klein excuseerde zich meteen na het veelbesproken incident!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven