Deze Beroemde Nederlander heeft problemen met Joost Klein: ‘Hij is moeilijk, heel erg moeilijk’

joojpg

Op het Eurovisie Songfestival veroorzaakte Joost Klein ophef door te weigeren gefilmd te worden direct na zijn optreden. De vraag rijst of zo’n verzoek realistisch is. “Nee, dat is geen doen,” zo zegt Privé-baas Evert Santegoeds.

Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, met de beelden later gedeeld op TikTok.

Joost Klein was de enige die niet gefilmd wilde worden na zijn liedje, omdat hij het afsluit met een eerbetoon aan zijn overleden ouders.

Ondanks zijn verzoek werd er geen gehoor gegeven aan Joost en stond de cameravrouw er na de tweede halve finale opnieuw, wat voor hem de druppel was.

Evert Santegoeds vindt het onvoorstelbaar. “Hij is lastig, heel erg lastig. Hij was onderdeel van de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”

“Hij heeft nooit beseft dat het niet allemaal om Joost Klein draait, en AvroTros heeft hem blijkbaar hier niet van tevoren op gewezen,” aldus zijn opmerking in de Strikt Privé-podcast.

Evert bekritiseert een ‘film-me-niet’-eis als onprofessioneel. “Hoe kun je zoiets bedenken? Je bent onderdeel van de grootste tv-show ter wereld en dan wil je niet gefilmd worden? Iemand trok zelfs een vergelijking met Diana op de skipiste. Wat heeft dat ermee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met deze herrie!

Evert voegt toe: “Je neemt deel aan een tv-show en dan moet een cameravrouw weten: die persoon in het blauwe pak wil niet gefilmd worden als hij van het podium afkomt, en diegene in de groene jurk niet als ze koffie gaat halen. Dat is toch niet werkbaar?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met deze herrie!

Evert staat duidelijk niet aan de zijde van Joost. “Wat een vertoning jongens, alles bij elkaar. Waar zijn we al die maanden achteraan gegaan?”

“Waarom vraagt die jongen in het blauwe pak met puntige schouders Israël om een antwoord? Hij heeft zelf wekenlang geen vragen beantwoord!”

Evert merkt op dat Joost tot nu toe de pers heeft vermeden, zelfs bij zijn aankomst op Lelystad Airport vorige week. “Het is teleurstellend en een blamage om op die manier in Lelystad te landen met je vliegtuig en in een geblindeerd busje. Wie rijdt er nu met een geblindeerd busje door Lelystad? Dan val je pas echt op,” aldus Evert.

Aan de andere kant steunt showkenner Bart Ettekoven Joost wel. In Shownieuws zegt hij: “Het lijkt erop dat zij een beetje overdrijft en de situatie opblaast.”

“Hij probeerde meteen zijn excuses aan te bieden, maar zij wilde deze niet accepteren. Dat zegt ook wel iets,”

Oei… De ene na de andere uithaal!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven