Joost Klein heeft het goed: Dit kost een optreden van een uur!

joost 1 1jpg

Er wordt veel over Joost Klein gesproken na zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival. Hoeveel kost het om hem een uur te laten optreden?

Joost Klein was oorspronkelijk de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival met het nummer “Europapa.”

Toen Joost Klein zijn nummer live uitvoerde tijdens de tweede halve finale, werd duidelijk dat hij een van de favorieten was voor de overwinning.

Het publiek in Malmö reageerde extatisch, en Klein plaatste zich zonder problemen voor de finale. Helaas volgde al snel de diskwalificatie.

De gevolgen van de diskwalificatie zijn echter positief voor de 26-jarige artiest uit Friesland.

Binnen één dag groeide zijn Instagram-volgers van 600.000 naar bijna 2 miljoen. Zijn nummer “Europapa” werd ook een wereldwijde hit, wat zijn populariteit en inkomen ten goede kwam.

Vóór zijn deelname aan het Songfestival had Joost Klein al een grote, voornamelijk jonge fanbase waar hij op kon rekenen.

Eerder had hij succes in Nederland en Duitsland met het nummer “Friesenjung”. Voor een optreden van 45 minuten tot een uur vraagt Klein minimaal €50.000, waarmee hij een van de duurste artiesten is om te boeken in Nederland.

Zijn gage overtreft aanzienlijk die van zangers zoals Marco Schuitmaker en zelfs Suzan & Freek.

1. Hij overtreft de meest gevraagde artiesten van ons land! 2. Verbazingwekkend hoeveel hij vraagt! 3. Deze kerel heeft geen financiële zorgen! 4. Dat bedrag blijft alleen maar stijgen! 5. Snel verdiend geld!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven