Hoe maak jij een vuist? Dit zegt het over jouw karakter!

vuisten1jpg

Al sinds de oudheid heeft de mensheid geprobeerd om inzichten te verkrijgen uit hun omgeving.

Van het lezen van handen, waarbij de lijnen in je handpalmen zogenaamd je toekomst voorspellen.

Er zijn echter ook verschillende persoonlijkheidstests die je vandaag de dag online kunt vinden.

Ondanks dat persoonlijkheidstests met een korreltje zout moeten worden genomen, kunnen ze toch behoorlijk vermakelijk zijn en verrassend nauwkeurig blijken te zijn.

The Daily Net heeft een persoonlijkheidstest ontwikkeld die analyseert hoe je een vuist maakt en onthult welk type persoon je bent.

Het maken van een vuist is iets wat we meerdere keren per dag doen zonder erbij na te denken.

Maar de manier waarop we onze vingers om de vuist heen sluiten, vertelt iets over ons als individuen.

In de volgende beschrijving worden drie verschillende manieren om een vuist te maken uitgelegd, die we voor het gemak A, B en C zullen noemen.

Als je een vuist op manier A maakt, dan wordt je gezien als een zachtaardig persoon, attent en gevoelig, bekend om je zorgvuldige en strategische benadering van beslissingen.

Bij manier B, waarbij de duimen over de vingers worden geplaatst, ben je charmant en getalenteerd, extravert, spraakzaam en met een uitgesproken expressie van emoties.

Bij manier C, waarbij de duim onder de vingers wordt geplaatst, toon je een introverte persoonlijkheid, rustig en vredelievend, conflicten vermijdend en op zoek naar harmonie.

Hoewel dit slechts een leuke test is, biedt het toch interessante inzichten in verschillende persoonlijkheden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven