Er is meer aan de hand: De reden waarom Jumbo Visma niet door wil gaan met Jutta Leerdam!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 083343jpg

Recentelijk, kondigde Jutta Leerdam aan dat ze het komende seizoen niet meer in haar iconische gele schaatspak zal verschijnen.

Dit heeft geleid tot speculatie over eventuele onenigheden binnen haar team. Via een persoonlijke boodschap deelde Leerdam haar gevoelens:

Verbazing bij video: Jutta Leerdam heeft plotseling dikke lippen!

“Ik neem afscheid van het gele schaatspak komend seizoen. Op dit punt in mijn loopbaan heb ik behoefte aan iets anders.”

Jutta Leerdam doorbreekt mediastilte: ‘Er zijn al zoveel dingen gebeurd’

”Ik heb enkele uitdagende weken gehad om dit te overdenken, gezien het nog twee jaar is tot de Olympische Spelen.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

”Maar ik heb altijd mijn intuitie en hart gevolgd en weet wat ik hierna wil ondernemen. Dank aan de sponsors, al mijn coaches, vooral Jac, mijn fysio’s en mijn teamgenoten. Ik heb fantastische momenten met jullie beleefd. Het is tijd voor iets nieuws.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Het nieuws trok snel de aandacht op sociale media, waarop Jesse reageerde: “Interessant. Toch een compleet ander verhaal dan wat Jumbo-Visma communiceert!”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Op deze opmerking reageerde Leerdam scherp: ”Teleurstellend en respectloos!” Mogelijk wijst dit op dieperliggende redenen voor haar vertrek.

Volgens Sven Kramer van de schaatsploeg had Leerdam een lucratief aanbod afgeslagen: “We hebben Jutta een zeer aantrekkelijk voorstel gedaan om onze samenwerking voort te zetten.”

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

”Daarnaast hebben wij een duidelijke visie over hoe die samenwerking verder ingevuld zou worden.”

“De overtuiging en het commitment die nodig zijn om samen succesvol te zijn, waren niet zichtbaar vanuit Jutta volgens ons, dus vorige week hebben we besloten om de gesprekken te beëindigen en de samenwerking te stoppen.”

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen: ‘Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn’

Ook heeft het team recentelijk andere veranderingen aangekondigd: “We hebben de afgelopen periode duidelijke keuzes gemaakt. Van veel schaatsers is afscheid genomen.”

Jutta Leerdam klapt uit de school over ex Koen: ‘Er zijn dingen gebeurd die niet oke zijn’

“We gaan opnieuw bouwen en kiezen voor een jonge groep sporters, die vanuit een gezamenlijke ambitie de komende twee jaar hard gaan werken richting de Olympische Spelen van Milaan in 2026.”

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten:

De exacte redenen achter de breuk tussen Leerdam en haar team zijn nog niet volledig duidelijk. Onlangs plaatste Leerdam zelf een opbeurende update vanuit Puerto Rico, waar ze verblijft bij haar vriend Jake Paul:

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

“Wanneer mensen je voor de honderdste keer teleurstellen in je leven waardoor je vriendje je opvrolijkt door een dansje te doen!” Dit suggereert dat er meer speelt achter de schermen.

Volgers reageren massaal op post van Jutta en Jake Paul: ‘Moderne versie van Pamela Anderson’

Fans speculeren dat de frequente reizen tussen Amerika, Puerto Rico en Nederland om haar vriend te zien en te schaatsen, een tol eisen.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Dankzij het privévliegtuig van Paul zijn deze reizen mogelijk, maar ze vragen veel van haar tijd. Meer details over de situatie zullen naar verwachting binnenkort naar buiten komen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven