Ernstig nieuws over de zoon van Frans Bauer: ‘We krijgen nog steeds berichten’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

De betrouwbaarheid van Frans Bauer in zijn vak is een bekend gegeven, maar wat is de situatie met betrekking tot zijn zoons? Volgens Juicechannel lijkt dat anders te liggen.


Zoon Frans Bauer Jr. wordt beschuldigd van herhaaldelijk vreemdgaan. “Hij deed alsof hij single was!” aldus het juicekanaal.


In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” is te zien dat Frans Bauer Jr. opnieuw herenigd is met Emy.“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” meldt Juicechannel op Instagram. “Hij was ontrouw met meerdere meisjes.”


”Er werd altijd de indruk gewekt dat hij vrijgezel was en door het gebrek aan aanwezigheid op Instagram geloofde men hem.”


De situatie veranderde echter toen Emy opdook in de realityserie, waardoor Frans’ leugens aan het licht kwamen. “Toen ontdekten de dames waarmee Frans vals speelde de waarheid. Daarom namen ze contact op met Emy,” meldde het kanaal.


Een van deze vrouwen had anderhalf jaar lang communicatie met Frans via sociale media. “In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij niet.”


Juicechannel deelt diverse berichten die aantonen dat Frans ontrouw was, inclusief een conversatie op Snapchat. Volgens het kanaal is dit niet de eerste keer dat Frans vreemdgegaan is.

Er blijven meldingen binnenkomen van dames die in contact zijn geweest met Frans zonder te weten dat hij een relatie had. Er wordt ook beweerd dat Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, betrokken is bij contact met andere dames.

Christiaan vertoont vergelijkbaar gedrag, zij het subtieler. Hij schijnt flink te flirten op Snapchat, volgens een bron in een bericht aan Juicechannel.

1. Als deze geruchten waar zijn, is dat zorgelijk.
2. De aandacht is nu gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn verre van positieve berichten.
4. Hoe zullen zijn ouders op dit nieuws reageren?
5. Dit is absoluut geen goed nieuws!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven