Frans Bauer junior verkleedt zich als Mariska!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

Er wordt momenteel gefocust op Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.

Er is nog een opmerkelijk incident gemeld over de 19-jarige, naast de verhalen over zijn vermeende bedrog. “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!”

Juicechannel heeft vorige week gemeld dat Frans Jr. niet trouw was tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan.”

”Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd,” meldde Juicechannel op Instagram.

Er blijven verhalen binnenkomen over de zoon van Frans sindsdien. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”

Een onverwachte wending tijdens de date van Frans Jr.:
zijn date kon geen contact met hem krijgen op het afgesproken tijdstip.

Uit een bericht aan de date van Frans:
“Ze ontving een reactie die afkomstig leek te zijn van Mariska,” zo meldt Juicechannel.

Van Frans Jr.’s telefoon werd dit bericht verstuurd:
“‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Momenteel spreek je met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’.”

“‘Hij heeft tijd nodig om te herstellen van gisteren. Het spijt me dat jullie plannen voor vandaag niet doorgaan, maar ik hoop dat je begrip hebt!’”


Volgens Juicechannel ontkent Mariska dat zij dit bericht heeft geschreven. “Frans zelf heeft dit geschreven,” vertelt Juicechannel.


“Later beweerde Frans dat hij betrokken was in een ongeluk en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Maar later ontdekte men dat deze foto van een eerdere operatie was.”


Frans Jr. stuurde de ziekenhuisfoto naar zijn date in de hoop haar te misleiden, maar zij doorzag het plan en trapte er niet in.


“Vervolgens nam haar vriendin contact op met Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar zelf wist hij hier niets vanaf.”


1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven