K3 Marthe doet enorm verdrietige onthulling: ‘Ik heb het nooit laten zien’

WhatsApp Image 2024 04 12 at 221514 1jpg

Marthe De Pillecyn, het Vlaamse K3-lid, heeft in het programma ‘Liefde Voor Muziek’ een emotionele onthulling gedaan over de kritiek die ze heeft moeten doorstaan vanwege haar uiterlijk.


Tijdens een indrukwekkend moment na het nummer ‘Try’, vertelde de 27-jarige zangeres over de zware last van negatieve opmerkingen, waaronder de kwetsende bijnaam ‘de lelijke van K3’.


In een programma dat normaal gesproken vrolijk is, brak Marthe toen ze sprak over de meningen die ze kreeg over haar looks toen ze bij K3 begon.


Ze onthulde dat haar uiterlijk vaak onderwerp van gesprek was, met een Vlaams magazine dat haar zelfs bestempelde als de minst aantrekkelijke van de groep.


Marthe herinnerde zich ook opmerkingen die Gert Verhulst, mede-oprichter van K3, maakte tijdens ‘K2 zoekt K3’.


Ze deelde een moment waarop Verhulst suggereerde dat haar ogen er ‘droevig’ uitzagen en vroeg of ze daar iets aan kon veranderen. Deze opmerkingen raakten haar diep.


Een ander incident dat Marthe noemde was toen haar gezicht volledig was bewerkt met photoshop op de cover van het album ‘Ushuaia’.


Dit leidde tot verontwaardiging onder fans die het beschouwden als een grove schending van haar natuurlijke uitstraling.


Onder druk van de fans paste Studio 100 de cover aan, maar destijds zweeg Marthe zelf over deze kwestie.


Ze gaf aan dat ze vaak het gevoel had altijd vrolijk te moeten zijn als K3-lid, zelfs als ze innerlijk worstelde met kritiek en de impact ervan op haar zelfbeeld.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven