Koppel zoekt anders stelletje maar zonder succes: ‘Ze oordeelden op ons uiterlijk’

WhatsApp Image 2024 04 19 at 143636jpg

Elvis Sharps, 43, en zijn vrouw Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford in het VK, hebben al 12 jaar lang gehoopt om hun relatie een nieuwe wending te geven door zich te mengen in de swingerswereld.

Naast het verkennen van nieuwe ervaringen in de slaapkamer, wilden ze ook hun sociale kring uitbreiden.

Echter, de realiteit voldeed niet aan hun verwachtingen doordat ze onverwachte afwijzingen kregen tijdens een bezoek aan een swingersclub.

“Ze noemden ons ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren,” deelde een teleurgestelde Elvis, overtuigd dat zij meer te bieden hadden dan oppervlakkige oordelen.

Na vele pogingen vonden ze slechts een ander stel bereid om hen een paar keer te ontmoeten.

Echter, deze nieuwe kennissen verdwenen zonder een spoor achter te laten, wat tot veel onbegrip leidde bij Elvis.

“Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken,” zei Elvis.

Tracey, gefrustreerd door de ervaring, voegde toe: “Die wereld is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”

Ondanks de tegenslagen hebben Elvis en Tracey besloten hun zoektocht in de swingerswereld te staken en zeggen nu gelukkiger dan ooit te zijn, alleen met elkaar.

Het stel overweegt nu zelfs om te trouwen, als bewijs dat ze, ondanks de tegenslagen, elkaar helemaal weer hebben gevonden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven