Stel zoekt dringend ander stel, maar geen geluk: ‘Ze keken alleen naar ons uiterlijk’

kop 1jpg

Al 12 jaar lang hadden Elvis Sharps, 43, en Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford in het VK, de wens om hun relatie te verkennen door deel te nemen aan de swingerswereld.

Niet alleen waren ze geïnteresseerd in nieuwe ervaringen op relationeel gebied, maar wilden ze ook hun sociale kring uitbreiden.

Echter, de werkelijkheid pakte anders uit dan verwacht. Tijdens een bezoek aan een swingersclub werden ze geconfronteerd met onverwachte afwijzingen.

“Ze bestempelden ons als ‘dik’ en twijfelden zelfs of we moeder en zoon waren,” vertelde Elvis teleurgesteld, ervan overtuigd dat ze meer te bieden hadden dan oppervlakkige oppervlakkige beoordelingen.

Na vele pogingen vonden ze slechts één ander stel dat bereid was hen een paar keer te ontmoeten.

Elvis raakte verward toen zijn nieuwe kennissen plotseling verdwenen zonder een spoor achter te laten.

“Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken,” verklaarde Elvis.

Tracey deelde haar frustratie over de ervaring: “Die wereld is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”

Elvis en Tracey hebben besloten om hun zoektocht in de swingerswereld te beëindigen en beweren nu gelukkiger dan ooit te zijn, enkel met elkaar.


De beslissing om te trouwen is nu in overweging, als teken van hun herwonnen harmonie na moeilijke tijden.

Swingers Elvis and Tracey have besloten hun ‘spannende hobby’ op te geven na doodsbedreigingen https://t.co/hwZhRRcjAC pic.twitter.com/nOBq1iD6FW— Daily Star (@dailystar) Januari 23, 2024

1. Zijn wens is enkel om toe te kijken.
2. De zoektocht van het paar is intens, maar zonder succes.
3. Ze hebben meer dan oppervlakkige beoordelingen te bieden.
4. De realiteit valt niet samen met hun verwachtingen.
5. Het paar is op ontdekkingsreis naar nieuwe belevingen in de slaapkamer

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven