Fans halen uit naar Ladies of Soul: ‘Jullie moeten je schamen’

WhatsApp Image 2024 04 03 at 102711 PMjpg

Met de bekendmaking dat Glennis Grace niet langer onderdeel uitmaakt van de Ladies of Soul, zijn fans in rep en roer. Op Instagram regent het kritiek, met reacties als: “Jullie moeten je schamen!”

Op Instagram kondigt Ladies of Soul aan: “WIJ ZIJN TERUG. Haal je tickets vrijdag om 10:00 uur,”. Echter, in plaats van louter enthousiaste reacties, stromen ook de kritische opmerkingen binnen.

Vele fans keuren het besluit om Glennis Grace uit de groep te zetten af. “Slechte keuze om Glennis Grace zo te laten vallen!”, reageert een boze fan. Een ander sluit zich hierbij aan:

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Er wordt geuit dat de dames zich zouden moeten schamen en fans geven aan eerder een concert van Glennis bij te wonen.

Onder dit bericht bedankt Glennis de fans voor hun steun. “Lieve allemaal, bedankt voor jullie steun,”, reageert ze.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

“Het is hartverwarmend, echt waar! Maar ik ben oké, echt waar… Ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik heb gehad bij Ladies of Soul.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

”Hoewel het nog pijnlijk is, staan er mooie dingen op de planning voor mij. Zoals de Whitney Tribute op 6 oktober in AFAS en andere mooie projecten. Let go and let god.”

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven