Vrouw kan geen baan vinden omdat ze er te mooi uitziet: ‘Mannen zijn te veel afgeleid door mijn uiterlijk’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Amy stelt vast dat ze moeite heeft met het vinden van werk vanwege haar aantrekkelijkheid. Het lijkt tegenwoordig haast opmerkelijk als een vrouw haar inkomen verdient met een ‘gewone baan’.

Steeds meer vrouwen maken namelijk de keuze om snel geld te verdienen op platforms waar ze hun fysieke kenmerken tonen en uitdagend gekleed gaan.

Dit kan aanzienlijke inkomsten genereren, waardoor velen de voorkeur geven aan deze vorm van ‘werk’. De Amerikaanse Amy Kupps verdient behoorlijk wat geld op een bekend platform.

Volgens haar doet ze dit niet omdat ze het leuk vindt, maar omdat ze zich geen andere optie ziet. Ze zou eigenlijk liever een ‘gewone’ baan hebben, maar naar eigen zeggen wordt ze vanwege haar uiterlijk als ’te aantrekkelijk’ gezien voor reguliere banen.

“Het is een gegeven dat ik een aantrekkelijke vrouw ben. Dit vormt voor mij altijd al een obstakel. Vooral door mijn zelfvertrouwen raken werkgevers tijdens een sollicitatiegesprek al snel gespannen.”

“Amy vertelt dat tijdens een sollicitatiegesprek in een winkel de manager helemaal in de war raakte, alleen naar haar borsten kon kijken en begon te zweten,” geeft aan wat er gebeurde. Het bleef niet bij kijken.

“Tijdens het gesprek bij Mercedes renden de monteurs zo afgeleid door haar schoonheid dat ze een auto lieten crashen tegen de garagedeur,” onthult wat er gebeurde. “Mijn lichaam heeft een betoverende invloed op mannen,” voegt ze eraan toe.

Hieronder staat een foto van Amy Kupps, om je te laten beoordelen of ze daadwerkelijk te aantrekkelijk is om werk te vinden, of gewoon te lui is.

1. Ze wil zo graag een normale baan maar is gewoon te knap…
2. Oordeel zelf, te knap of gewoon te lui…?
3. Naar eigen zeggen is het altijd al een probleem geweest.
4. Het is volgens haar een feit dat ze gewoon TE knap is..
5. Dit is toch wel erg zielig voor haar…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven