Teleurgestelde Lieke Martens: ‘Ik ben niet blij’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Ondanks haar rijke internationale carrière, uit Lieke Martens haar teleurstelling over de laatste interlandwedstrijd. Ze is duidelijk niet tevreden.


“Ik heb veel mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is wel zuur,” deelde Martens geëmotioneerd voor de camera van de NOS.


Ondanks het hartverwarmende afscheid in eigen land, met onder andere een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer tijdens het 1-1 gelijkspel in Tampere een stuk minder feestelijk.


“Ik baal ervan dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden willen zich direct kwalificeren voor het EK en ik had ze graag beter achtergelaten, maar ik heb niet genoeg kunnen bijdragen. Ik ben erg teleurgesteld.”

Oranje staat er met 7 punten uit vier wedstrijden nog steeds goed voor in de poule, ondanks het gelijkspel.

Met nog twee wedstrijden te gaan, volgen Italië en Noorwegen met 5 punten. De eerste twee teams in de poule plaatsen zich rechtstreeks voor het EK.

Martens staat op de tweede plaats op zowel de lijst van interlands als op de lijst met topscorers, met 62 doelpunten. Ze werd met Oranje in 2017 voor het eerst Europees kampioen.

1. Lieke baalt enorm en noemt het wel heel ‘erg zuur’
2. Kan me voorstellen dat dit een enorme domper moet zijn.
3. De teleurstelling is enorm groot bij Lieke
4. Ze baalt dat ze het niet goed kan afsluiten
5. Ontzettend zuur voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven