Louisa Janssen vraagt om hulp voor een mooi afscheid na droevig nieuws.

WhatsApp Image 2024 06 19 at 105213 2jpg

Louisa Janssen maakt op dit moment een moeilijke periode door. Na het verlies van haar broertje twee jaar geleden, heeft ze nu opnieuw een dierbaar familielid moeten loslaten: haar oom is plotseling overleden.

Op Instagram deelt Louisa haar gevoelens over dit tragische nieuws. Ze vraagt haar volgers om hulp, aangezien haar oom geen verzekering had en de familie moeite heeft om de kosten voor een passend afscheid te dekken.

“Zonder verzekering kunnen we hem geen waardig afscheid geven; mijn nicht Johanna en wij als familie willen vragen om een klein beetje steun,” meldt Louisa op haar Instagram.

Ze benadrukt dat er geen verplichting is om bij te dragen, maar elke donatie is welkom om haar oom een passend afscheid te kunnen geven.

In een eerdere uitspraak heeft Louisa haar gevoelens over het verlies van haar broertje gedeeld, wat haar diep heeft geraakt en bijna tot een burn-out heeft geleid.

Vriendschap Michella en Louisa verbroken: ‘Na de actie heb ik besloten afstand te nemen’

“Ik was boos en verdrietig. Ik heb veel spijt van mijn gedrag naar de mensen die dichtbij me staan,” heeft ze eerder toegegeven.

Dit jaar heeft Louisa de tijd genomen in het buitenland om te rouwen en te verwerken, wat volgens haar veel heeft geholpen.

Op dit moment wordt Louisa geconfronteerd met een nieuwe emotionele uitdaging door het onverwachte overlijden van haar oom. Wij sturen Louisa en haar dierbaren veel sterkte in deze moeilijke periode toe.


Op een donatiepagina wordt vermeld dat Louisa en haar familie proberen om een bedrag van 12.500 euro in te zamelen om de kosten voor het afscheid van haar oom te kunnen betalen.


1. Louisa heeft als doel om een respectvol afscheid te organiseren.
2. Ze legt de nadruk erop dat niemand zich verplicht moet voelen om bij te dragen.
3. Opnieuw een groot onverwacht verlies.
4. Er is spijtig genoeg geen verzekering en daardoor geen financiële middelen.
5. De familie vraagt om wat steun van vrienden en volgers.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven