Bridget Maasland heeft er genoeg van: ‘Geef mij geen tips als ik er niet om vraag’

bm 1jpg

Bridget Maasland betwijfelt het nut van ongevraagd advies van een Instagram-volger.

“Ik apprecieer het niet als mensen ongevraagd commentaar hebben op mijn uiterlijk,” laat Bridget Maasland weten.

Bridget Maasland heeft een ongeluk gehad: ‘Ben over de kop geslagen’

Op haar Instagram plaatst Bridget foto’s van haar outfits van de afgelopen week, maar één volger denkt daar anders over en wil zijn mening delen.

Foto: Bridget Maasland laat zien hoeveel ze is afgevallen!

Deze persoon vindt dat Bridget te veel is afgevallen en schrijft: “Misschien is het genoeg geweest. Ik vind je mooier met een beetje meer rondingen.”

Bridget Maasland is woedend: ‘Dit is echt onacceptabel!’

Bridget is verrast en besluit de confrontatie aan te gaan. “Het verbaast me dat mensen zomaar advies geven over mijn uiterlijk,” merkt ze op, waarna de

De volger antwoordde met een opmerking over Bridget Maasland die in de schijnwerpers staat vanwege haar werk, wat haar reactie veroorzaakt.

Bridget Maasland met de grond gelijk gemaakt: ‘Oud mokkel is het’

“Door middel van Instagram laat ik fans/volgers meekijken in mijn leven. Daar is het voor bedoeld. Niet om mensen te beledigen op hun uiterlijk, leeftijd en/of sekse. Als jij iemand op straat tegenkomt, beledig/zeg je dat toch ook niet zomaar tegen de ander?”

Emotionele Bridget Maasland hoopt taboe te doorbreken: ‘Niet genoeg om voor te leven’

Bridget Maasland reageert op opmerkingen over haar leeftijd en uiterlijk, waarbij ze dankbaar is voor het bereiken van de leeftijd van 50 jaar.

Bridget Maasland doet verschrikkelijke onthulling: ‘Dat ging best wel ver’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven