Mariska Bauer neemt belangrijke beslissing: Wat is er gebeurd?

WhatsApp Image 2023 05 22 at 225048jpg

Mariska Bauer heeft plotseling haar Instagram-profiel afgeschermd, wat tot speculaties leidt over een mogelijke reden: de recente kritiek die ze ontving op het platform.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Recentelijk is Mariska begonnen met het delen van kookvideo’s op Instagram. Oorspronkelijk waren deze video’s openbaar, maar nu zijn ze alleen zichtbaar voor haar volgers.

Mariska Bauer deelt onvergetelijk moment met bijzondere kiekjes: ‘vol nieuwe energie’

Mogelijk heeft dit te maken met de ontvangen kritiek op haar kookvideo’s. Echter, haar echtgenoot Frans Bauer heeft recentelijk uitgelegd dat Mariska goed in staat is om om te gaan met kritiek.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is toch ook helemaal niet belangrijk’

“Maris kan er wel heel goed mee omgaan,” zo vertelde hij in een interview met weekblad Weekend. “Er zijn altijd mensen die hun ongezouten mening willen geven. Dat hoort bij deze tijd.”

Mariska blijft ondanks de kritiek doorgaan met haar kookvideo’s. “Het belangrijkste is dat ze er plezier in heeft, toch niet?”, zo zegt Frans.

“Er zit geen commercieel motief achter, het is niet gesponsord. Ze doet dit niet om iets te verkopen, maar gewoon omdat ze ervan geniet. En weet je, dan is het goed zo.”

Op dit moment zijn Frans, Mariska en hun gezin te zien in de documentaireserie De Bauers – 20 Jaar Later.

In de aflevering van vanavond maken Frans en Mariska eindelijk hun langverwachte reis naar Rome. Helaas loopt de trip niet zo ontspannen als gehoopt.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Ervaar drukte en ongunstig weer in goed gezelschap, terwijl het golfkarretje voor sightseeing kuren vertoont, wat Frans had geregeld.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Ontkomt zij aan de kritiek betreffende haar nieuwe passie?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven