McDonalds brengt deze populaire burger in de zomer weer terug!

mcdo 1jpg

In aanloop naar de zomer onthult de fastfoodgigant hun nieuwste zomermenu, waarbij ze beloven dat het vol zit met verrassingen die je zintuigen prikkelen.

McDonald’s brengt de geliefde McSpicy weer terug, tot grote vreugde van fans die houden van een pittige burger.

Het is weer tijd voor het jaarlijkse zomermenu van McDonald’s, waarbij de fastfoodketen ons ieder jaar weer weet te verrassen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Niet alleen keert de McSpicy terug, ook de verfrissende drankjes zijn weer present. Denk hierbij aan de geliefde Citrus Lemonade en een compleet nieuwe Red Fruit Lemonade, ideaal voor verkoeling op warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Maar dat is nog niet alles, de Sharebox is ook terug van weggeweest. De ideale snack voor een dagje in het park of een gezellige avond met vrienden. Deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en drie verrukkelijke sauzen om van te genieten.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Vervolgens maken ook de Chicken Big Mac en Cheese Snacks hun opwachting op het menu voor dit seizoen, wat voor veel variatie zorgt.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

Het assortiment van McDonald’s is veelzijdig, met niet alleen de geliefde Big Mac, maar ook vele andere gerechten waar klanten uit kunnen kiezen, afhankelijk van hun voorkeuren.


De medewerkers van McDonald’s hebben een goed beeld van welke gerechten de moeite waard zijn, aangezien ze deze niet alleen bereiden maar ook regelmatig zelf eten met personeelskorting.


Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om te ontdekken welke maaltijden zij liever links laten liggen. Hier volgen vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:


De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een rijke geschiedenis. Als niet-hamburgergerecht werd het in 1965 toegevoegd aan het menu en is sindsdien een populair iconisch gerecht, met name tijdens de vastentijd wanneer katholieken op vrijdag geen vlees eten.

Ook voormalig president Trump heeft een voorliefde voor de visburgers en bestelt vaak twee tegelijk, vergezeld van twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Echter, volgens medewerkers van de fastfoodketen is de Filet-O-Fish minder populair. Zo vindt een ex-werknemer uit Virginia dat de visburger vooral geschikt is voor oudere klanten vanwege de makkelijke kauwbaarheid, maar geeft te kennen dat hij persoonlijk de smaak niet waardeert. Een andere werknemer typeerde de Filet-O-Fish als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota verkiest nooit de gezondere opties op het menu, zoals de salades.

Hij verklaart geen liefhebber te zijn van de overdaad aan sla en groenten in deze opties en merkt op dat hij verrassend hoge calorieën telt.

De ‘Crispy Chicken Salad’ bevat dus 520 calorieën, terwijl de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ er 490 heeft, wat minder is dan een Big Mac met 540 calorieën.

Business Insider heeft gemeld dat enkele medewerkers liever de kipburgers vermijden vanwege hun hoge boterinhoud, waardoor ze ongezonder zijn dan gedacht.

Een voormalige manager van McDonald’s gaf aan dat hij meestal de nieuwe gerechten op het menu overslaat en de basisproducten van de fastfoodketen verkiest.

Hoewel het menu van McDonald’s divers is, hebben niet alle medewerkers dezelfde smaakvoorkeuren. Hun persoonlijke keuzes en gezondheidsbewuste instelling beïnvloeden wat ze bestellen.

Onthoud dat smaken kunnen verschillen, wat voor de een heerlijk is, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven