Meisje zorgt voor verwarring online: ‘Ik dacht dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Nicole Downs deelt nieuws over haar relatie met Michael, die 33 jaar ouder is dan zij, op TikTok en krijgt een stortvloed aan reacties.

Een jonge vrouw raakte verliefd op een man die 33 jaar ouder is dan zij en zegt nu dat ze zich een leven zonder haar partner niet kan voorstellen, ondanks het leeftijdsverschil.

Toen Nicole Downs 22 was, ontmoette ze Michael, die toen 51 was en nu 54 is. Na ongeveer drie jaar samen te zijn, hebben ze hun relatie publiekelijk gemaakt.

Oorspronkelijk hield Nicole haar relatie geheim, maar nu heeft ze het nieuws omgedraaid en hun liefdesverhaal op TikTok aangekondigd.

Ze deden samen alsof ze een slot en sleutel weggooiden, wat resulteerde in veel opmerkingen van mensen die dachten dat ze familie van elkaar waren.


In haar TikTok-video deelde Nicole de volgende woorden: “We zijn gelukkig samen en het leeftijdsverschil van 33 jaar deert ons niet, ongeacht wat anderen ervan denken.”


“Als we nooit samen waren gekomen, zou mijn leven er heel anders uitzien. We begonnen met daten in 2018,” aldus Nicole.


“We delen nu al drie en een half jaar ons leven samen en beschouwen elkaar als beste vrienden. We zijn gelukkiger en hechter dan ooit, met onze kat Grizzy als gezelschap,” deelde Nicole.


Nicole’s video trok meer dan 700.000 kijkers en bracht diverse reacties teweeg, waarbij velen dachten dat Michael haar vader of zelfs opa was.


Iemand schreef: “Ik dacht,

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Na het bekijken van deze video, waren er enkelen die wel heel ver gingen met hun opmerkingen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven