Moeder verdient veel geld: ‘Ik kan mijn kinderen niet verwennen’

geldjpg

Uit een opvallende bekentenis blijkt dat een vrouw ondanks een jaarlijks inkomen van ruim 81.000 pond, wat gelijk staat aan ongeveer 93.000 euro, moeite heeft om financieel rond te komen.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

Zelfs basale luxe zoals een tijdschrift of make-up zijn tegenwoordig te duur voor haar geworden. Deze toenemende kosten van levensonderhoud zijn wereldwijd voelbaar, maar vooral in het Verenigd Koninkrijk schijnt de situatie schrijnender te zijn dan in andere landen.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Op het platform Mumsnet deelde een alleenstaande moeder haar zorgen, welke werden opgepikt door de krant The Mirror.

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand:  'Ik kan opstaan zo laat als ik wil'

In haar woorden: “Het is niet zo dat ik geen eten kan kopen, maar ik moet constant creatief zijn om rond te komen.”

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: 'Deze jongen staat op de site van Radar!'

Volgens haar is het tegenwoordig onmogelijk geworden om zelfs kleine luxeartikelen zoals een kopje koffie, een tijdschrift of een lippenstift te kunnen kopen.

De vrouw merkt op: “Wie heeft er tegenwoordig nog spaargeld?” Ze benadrukt dat ze een alleenstaande co-ouder is en in Londen woont, waar de hypotheekkosten enorm hoog zijn.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

Ze deelt: “Al mijn gespaarde geld is op, en nu kan ik helemaal geen leuke dingen meer doen. Ik kan mijn kinderen niets geven en we kunnen nooit iets leuks doen.”

Vanwege een jaarinkomen van 81.000 pond, wat neerkomt op 6.750 pond per maand, zou je verwachten dat het genoeg zou zijn. Maar volgens haar is dat niet het geval.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Ze uit haar frustratie over de overheid en zegt: “Ik snap niet hoe zij kunnen beweren dat de economie fantastisch draait en dat de inflatie wel meevalt.”

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand: 'Ik kan opstaan zo laat als ik wil'

Na haar bericht ontving ze tal van reacties. Een andere gebruiker deelde: “Ik verdien iets meer dan jij en houd ook maar weinig over. Mijn hypotheek is 1.300 pond per maand.”

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Deze moeder kan nog net eten kopen voor haar kinderen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven