Gordon komt met duidelijke waarschuwing naar deze bekende Nederlander: ‘Ik zeg niks meer’

WhatsApp Image 2024 03 22 at 173014jpeg

Op zijn nieuwe album heeft Gordon flinke kritiek ontvangen, vooral van Ronald Molendijk.

Ondanks complimenten die Gordon herhaaldelijk op Instagram plaatste, blijven de streams uit en is zijn theatertour geannuleerd vanwege teleurstellende kaartverkoop.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

Echter, ondanks deze tegenwind blijft Gordon positief over zijn werk. Hoewel hij kritiek waardeert, lijkt hij moeite te hebben met kritiek, vooral als deze afkomstig is van een voormalig jurylid van Idols en gerenommeerd muziekproducent.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Ronald Molendijk heeft zijn ongezouten mening gegeven over Gordon en zijn album: “Hij kwam altijd weg met zijn zang- en improvisatievaardigheden, maar nu lijkt het alsof hij alleen nog maar gek doet zonder een sterke basis.”

Ook bekritiseerde hij het album zelf: “Het lijkt alsof het album is gemaakt met lichte benadering. Hij had een echte producer moeten inschakelen.”

Gordon heeft gereageerd en Ronald gewaarschuwd voor mogelijke juridische stappen: “Gordon heeft me een dreigbrief gestuurd dat ik mijn mond moet houden, anders klaagt hij me aan voor smaad en laster.”

Collega Bart Ettekoven vraagt zich af of Ronald iets te zeggen heeft over Gordons knieoperatie, maar Ronald weigert hierover commentaar te geven:

“Ik heb hier niets over te zeggen. Succes met je knie.” Bart merkt op dat Gordons acties tegenstrijdig zijn, gezien zijn eerdere belofte om alleen zakelijke zaken op Instagram te delen.

Ik hoorde hem een paar weken geleden roepen: ‘Ik ga nooit meer iets privé’s posten, maar alleen nog maar zakelijke dingen op mijn Instagram zetten’, maar nu ligt hij op Insta in een ziekenhuisbed, wat toch best wel privé is lijkt mij.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Kortom, het lijkt erop dat kritiek op Gordon en zijn album niet wordt getolereerd, anders zal hij juridische stappen ondernemen.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven