Dit wil niemand zien! Erg gênant moment van Ronald Koeman gaat het hele internet over!

WhatsApp Image 2024 06 17 at 123704jpg

Een recente video heeft Ronald Koeman in het middelpunt van de aandacht geplaatst vanwege een ongebruikelijke actie. De bondscoach werd gefilmd terwijl hij een actie uitvoerde die veel wenkbrauwen deed fronsen.


Dit incident deed denken aan een vergelijkbare gebeurtenis met voormalig bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, die destijds ook veel opschudding veroorzaakte.

Na de wedstrijd tegen Polen uitte Koeman zijn teleurstelling over de uitvoering van zijn tactiek. Hij merkte op: “We hebben het eerste uur goed gespeeld, maar we hadden moeten scoren, 3-1 of 4-1 moeten voorstaan.”


“Dan zou de wedstrijd gespeeld moeten zijn,” voegde Koeman eraan toe, en benadrukte de noodzaak om effectiever te zijn. “Het is positief dat we zoveel kansen creëren.”


Na afloop van de wedstrijd heerste vooral opluchting. Binnen twee minuten na zijn invalbeurt scoorde Wout Weghorst het winnende doelpunt. “Dat is een van zijn kwaliteiten,” merkte Koeman op.


“Wout was teleurgesteld toen hij hoorde dat hij niet zou starten tegen Polen, maar hij is daar goed mee omgegaan. Natuurlijk kan hij altijd in de basis beginnen.”


Zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al jaren gelukkig is, heeft onlangs een openhartig gesprek gevoerd met VROUW.


Eerst het trieste nieuws, want Bartina onthulde enkele dagen geleden dat de borstkanker weer terug is en volgens haar artsen nu chronisch is.


”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, aldus Bartina in gesprek met VROUW Magazine.

In Spanje woont het paar en geniet daar van het leven. Over hun relatie met Ronald vertelt Bartina dat het nu goed is, maar zo is het niet altijd geweest.

”Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging.”

Bartina koos uiteindelijk ervoor om haar man trouw te blijven, iets wat niet geldt voor Ronald.

”Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij een hoop verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.

Voor Bartina maakt dit deel uit van het leven. ”Het houdt niet in dat we een open relatie hebben, maar monogamie is niet altijd het enige voor mensen,” stelt ze.

Echter, dit behoort tot het verleden. ”Naarmate we ouder worden, ligt dat achter ons,” concludeert Bartina.

1. Dit stuk tekst gaat momenteel viraal!
2. Hij had liever niet dat deze beelden online kwamen.
3. Oei, dat is naar!
4. Alleen geschikt voor kijkers met sterke maag!
5. Deze beelden doen denken aan een vergelijkbaar incident

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven