Nicol Kremers ontvangt reacties op haar lichaam.

WhatsApp Image 2024 05 10 at 081307jpg

In de nasleep van haar breuk met Peter Gillis heeft Nicol Kremers een opmerkelijke nieuwe weg ingeslagen door ‘exclusieve content’ te verkopen op platforms zoals OnlyFans.

De keuze om naar dergelijke platforms over te stappen is niet nieuw voor vrouwen wiens carrièrepaden een andere wending nemen.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

Verschillende bekende figuren, zoals Famke Louise, hebben soortgelijke stappen gezet en ontdekt dat het een lucratieve manier kan zijn om inkomsten te genereren, vooral voor diegenen met een aanzienlijke online volgersbasis.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haar door te pakken!

Het lijkt erop dat Nicol, die voorheen geen grote sommen geld beheerde, nu profiteert van haar nieuwe onderneming. Het is echter niet duidelijk of ze haar tijd besteedt aan reizen of thuisblijft om content te maken.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

Er wordt gespeculeerd over een mogelijke vakantie van de ex van Peter, aangezien ze enige tijd afwezig was op sociale media.

Nicol Kremers heeft het zo slecht nog niet: Dit is haar luxe woning aan het water!

Hoewel haar bestemming onbekend blijft, wordt vermoed dat ze extra gewicht heeft gekregen door overvloedig te eten, wat onderwerp van gesprek is onder haar volgers.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Een fan met de naam ‘Ludo uit GTST’ suggereert dat Nicol goed gegeten heeft in het fictieve restaurant De Rozenboom, vergelijkbaar met de serie.

Nicol laat beelden zien van kapotgemept gezicht:  Dit heeft Peter aangericht!

Nicol ontvangt waardering voor haar nieuwe look, vooral voor haar ‘nieuwe kuiltjes’.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

Haar gemeenschap volgt aandachtig dit nieuwe hoofdstuk in haar leven in de hoop dat ze niet hetzelfde pad bewandelt als ‘Petertje’.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven