Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

De 27-jarige Sydney Dean uit Ohio, VS, heeft haar 51-jarige ex-schoonvader Paul het jawoord gegeven. Ze zijn inmiddels al zeven jaar gelukkig getrouwd.

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Sydney kent Paul al heel lang, hij kwam in haar leven toen ze slechts 11 jaar oud was. Ze begonnen pas te daten toen ze zestien was.

Ze leerde hem kennen toen ze 11 was, in die periode had zeToen zijn zoon nog verkering had, was Sydney zijn vriendin. Hoewel hun relatie over was, bleven ze wel bevriend.

Hoewel ze nog steeds bij hen over de vloer kwam, kreeg ze geen aandacht meer van haar ex-vriendje omdat hij inmiddels een vriendin had. Sydney begon toenadering te zoeken tot Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd steeds sterker en toen Sydney zestien werd, begonnen ze met daten.

In Ohio mag je pas officieel daten vanaf je zestiende.In 2016 hebben de twee uiteindelijk besloten elkaar het jawoord te geven.

Sydney vertelt in gesprek met LadBible dat er veel kritiek is op haar relatie, maar het boeit haar niet. ”Op dit moment heb ik de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Ze heeft dan ook een boodschap voor de mensen die hier iets van vinden. ”Ik weet dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

Niet zijn zoon, maar hij gaf me aandacht. Achteraf gezien heb ik de juiste man in de familie te pakken,” zei ze.


Zij zei dat het aanvankelijk een uitdaging was om steun te krijgen van familie en vrienden. ”In het begin wilde niemand iets ervan weten, maar het is goedgekomen. Mijn moeder wist al wie Paul was. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”


”Mijn vader vond het ook niks, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem toch niet vaak. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”


Door haar openhartigheid en het gesprek hoopt ze een taboe te doorbreken. Nog steeds is er kritiek op relaties waarbij er een groot leeftijdsverschil is.


“Leeftijd is maar een nummer, kijk naar mij en Paul. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij als een prinses.”


Scroll naar boven