Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een ongebruikelijke wending genomen in haar liefdesleven. Ze identificeert zich als een ‘ecosksueel’.

Zij is verliefd geworden op een eikenboom, waarvan zij gelooft dat deze al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, die zij Rudolf noemt, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naar.

In 2020 bezocht Sonja Vancouver Island.


Tijdens de lockdown, terwijl ze specialist was in het vertellen van erotische verhalen, ontdekte ze een enorme eikenboom tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen, iets wat nu bijna drie jaar geleden is gebeurd.


“Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, deelt Sonja, “en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”

Sonja’s band met de eik, die ze liefkozend Rudolf noemt, werd steeds sterker. Pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze echter ‘er0tische gevoelens’ voor de indrukwekkende boom.

In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel ze voorheen relaties met mannen had, beschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.

“`html


“Wat ik zoek in een fantasie met een persoon, is niet te vergelijken met de aanwezigheid die ik voel bij de boom.”


“Naar deze er0tische golf van energie heb ik lang verlangd.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.


“`


Ook benadrukt Sonja dat ecosksualiteit geen fysieke gemeenschap impliceert tussen mensen en de natuur.


“Voor mij is het observeren van de verandering van seizoenen een bron van opwinding. Als ik daarnaar kijk, word ik werkelijk enthousiast.”

”Van de levenloosheid in de winter naar de overvloed van leven en voortplanting in de lente gaan is ongelooflijk opwindend.”

Scroll naar boven