Man wil alleen aantrekkelijke vrouwen daten: ‘Ik heb maar een eis’

Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Recentelijk heeft de 42-jarige Kevin uit Schotland een nogal ongebruikelijke video op het platform TikTok geplaatst.

Automatische concepten

In de video maakt hij duidelijk dat hij voortaan alleen wil daten met vrouwen die hij aantrekkelijk vindt.


In de video verklaart hij openlijk: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”

Regelmatig deelt Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, video’s op TikTok, vaak samen met zijn hond Blade.

In een recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Momenteel vrijgezel, geeft Kevin toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

“Ik wil een mooie, sterke en coole vrouw, die overduidelijk is over wat ze wil en niet meer speelt met mijn gevoelens,” zegt hij. 

Hij zegt: “Ik wil geen vrouw met een verzameling exen, maar liever een diamant.” Vervolgens geeft hij een beschrijving van zijn ideale partner: ”Ik heb maar één voorwaarde: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Daarna legt hij uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches) noemt:

”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer,” aldus Kevin.

Kevin heeft specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een afkeer van opgestoken haar. Hij deelt:

Automatische concepten

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Hij voegt eraan toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.

De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch. Een van

Het publiek reageerde met de opmerking:  “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Bovendien heeft de maker inmiddels de video verwijderd.

Scroll naar boven