Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Een vrouw van Servisch-Zweedse afkomst, met een “supergroot achterwerk”, zegt moeite te hebben met het vinden van liefde omdat mannen “bang” zijn voor haar geopereerd verbeterde achterste.


Natasha Crown, 27, heeft vijf Braziliaanse kontliften ondergaan met als doel “de grootste kont ter wereld” te krijgen – maar de operaties hebben haar niet geholpen om een langdurige minnaar te vinden.


“Mijn laatste relatie was zeven jaar geleden”, bekende Crown openhartig in een recent interview met ‘Truly’. “IkIk denk dat mensen behoorlijk extreem zijn en daardoor bang voor mij.

De populariteit van BBL’s, oftewel Braziliaanse buttlifts, is de afgelopen jaren enorm gestegen. Veel vrouwen verlangen naar de rondingen van de Kardashians.

Met haar enorme aanhang van meer dan 2 miljoen Instagram-volgers, is het verrassend om te horen dat Crown eenzaam is.

Onlangs verscheen de influencer die in Göteborg is gevestigd en uit Zweden afkomstig is in de serie ‘ Hooked on the Look’ van ‘Truly’. Ze had daar een blind date met de Zweed Adam.

Zoals Crown voorspelde, schrok de man af van haar overvloedige buit, en had hij geen interesse in een tweede date.

“Ik

“Het is te veel voor hem om alle diktes en rondingen aan te kunnen begrijp,” zei Crown treurig na de rampzalige datum. “Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterste potentiële liefdesbelangen afschrikt, zei Crown dat ze geen plannen heeft om te stoppen met de verbeteringen.

Ze heeft bijna $ 150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts en is klaar om haar zesde procedure te plannen.


Ze verklaarde: “Mijn doel is om de grootste kont ter wereld te krijgen, en ik ga het bereiken. Toen ik twintig jaar oud was, onderging ik mijn eerste operatie, en binnenkort krijg ik mijn zesde.”


Het model heeft ook een reeks andere cosmetische verbeteringen ondergaan, waaronder borstimplantaten en lipfillers. Haar achterste is echter haar favoriete deel van haar lichaam.

In 2017 vertelde ze aan de Sun dat ze gewoon houdt van het gevoel van een grote kont. “Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin ge!l van mezelf te worden,” zei ze.

Ze voegde eraan toe: “Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy voel en dat ik me krachtig voel.”

Scroll naar boven