Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Er is een 33-jarige Zweedse die jarenlang en £100.000 (€2,3 miljoen) heeft besteed aan het verwezenlijken van haar droom om fysiek in een Barbiepop te veranderen. 

Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Ze heeft gezichtsfilters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en B0tox ondergaan. 

Ze zegt: “Ik heb uitgewist wie ik was om een plastic bimbo te worden.”

Ze zegt dat ze nog steeds niet tevreden is.

Al sinds haar negende is Alicia geobsedeerd door het idee om Barbie te worden, zoals die wordt gespeeld door de Australische actrice Margot Robbie in de live-actiefilm.

Alicia werkte eerst in public relations, maar ze heeft haar baan opgezegd en is naar Londen verhuisd om haar droom na te jagen: transformeren in een echte pop. Echter, al snel begon ze ontevreden te raken.

“`html

Ze kreeg een infectie na haar eerste borstvergroting en verscheen in 2017 in Botched, een Amerikaanse realityshow die mensen helpt wiens plastische chirurgie mislukt is.


Ondanks de tegenvaller bleef ze meer operaties ondergaan en bleef ze ontevreden over haar uiterlijk.


“`

Tijdens het programma overlegde ze met plastisch chirurgen over verdere ingrepen die ze wilde ondergaan, zoals een Braziliaanse billift, het verwijderen van ribben om een slankere taille te creëren, en het vergroten van haar borsten.

Destijds zei ze: “Ik dacht er zelfs aan om mijn vingers aan elkaar te naaien, omdat ik dan een poppenhand zou krijgen. Ik weet niet hoe dat zou werken.”

Zes jaar later is ze nog steeds bezig met cosmetische ingrepen en beweert ze dat ze niet van plan is te stoppen, omdat het “verslavend” is.

 is volgens haar uiterlijk en haar imago "haar eigen kunstwerk".

"Ik geloof niet dat perfectie bestaat in mijn gedachten. Het draait allemaal om groei en evolutie, en elk jaar word je steeds plastischer," zegt ze.

Het OnlyFans-model beweert dat ze ongeveer £3.000 (omgerekend ruim €69.000) per maand uitgeeft om haar uiterlijk te behouden.

ZeMensen zegt dat ze zich moe voelt van beoordelingen en hoopt dat anderen beseffen dat er een echt persoon achter zit.

‘Er zijn zoveel vooroordelen over hoe je bent als je er zo naar kijkt. Ik wil dat mensen mij echt leren kennen. Er is meer aan mij dan wat op het eerste gezicht lijkt”, zegt Alicia.

Scroll naar boven