Maxime Meiland gooit haar bedgeheim op straat: ‘Dan zijn we er helemaal klaar voor’

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

In een interview met hln.be heeft Maxime Meiland, die bekend is van de televisie en onlangs in het huwelijk is getreden met Leroy, met wie ze een kind heeft, openhartige details gedeeld over haar persoonlijke leven en toekomstplannen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Ze sprak openlijk over haar beslissingen met betrekking tot anticonceptie en gezinsplanning. In haar recent gepubliceerde boek bespreekt Maxime haar benadering van het uitbreiden van haar gezin.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Maxime Meiland legt uit dat ze heeft besloten om haar spiraaltje te laten verwijderen en verder geen anticonceptie te gebruiken, iets wat ze van haar oma en moeder heeft meegekregen.

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

In haar boek vermeldt ze: “Ook Leroy en ik gebruiken geen c0ndooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Maxime gaat in haar boek verder in op de geboorte van haar eerste dochter Claire. Ze geeft toe dat ze destijds geen anticonceptie gebruikte, wat resulteerde in een ongeplande zwangerschap.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap, de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie was,” benadrukt Maxime.”Maxime legt uit,” zei Maxime. Vervolgens onthulde ze haar openhartige kijk op gezinsuitbreiding en deelde ze persoonlijke beslissingen die zij en haar partner Leroy Molkenboer hebben genomen. Deze foto’s op Instagram, geplaatst door Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, hebben veel reacties uitgelokt, waaronder die van Maxime zelf.

Een volger heeft een controversiële opmerking achtergelaten over Maxime, door te zeggen: “Heel eng meisje die Maxime.” Leroy Molkenboer heeft daarop gereageerd met een korte, maar krachtige vraag: “Uitleg?”

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Leroy’s reactie leidde tot een golf van ondersteunende berichten van andere volgers, waarbij velen het stel verdedigden. Eén van hen gaf het advies:

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Maxime Meiland heeft eindelijk een einde gemaakt aan de geruchten en een tipje van de sluier opgelicht! Een van haar volgers reageerde: “Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” Terwijl een ander opmerkte: “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.”

Verderop in de discussie reageerde een volger scherp met: “Wat een onzin. Jaloerse opmerkingen maken over andere mensen is echt triest en zegt meer over jou dan over haar.”“Gelukkig hebben we nog de tijd om het weer goed te maken. Hopelijk wordt het snel weer gezellig bij jullie” en een ander merkte op: “Kijk eerst eens in de spiegel, voordat je over Maxime oordeelt.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De situatie werd nog ingewikkelder toen sommige volgers verwezen naar recente beschuldigingen van Maxime van zware misdaden, waarbij de beschuldigde mannen ook hun kant van het verhaal deelden.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Een volger schreef: “Waarom lieg je tegen ons? We weten wat er is gebeurd. Stop met de leugens.”

Heb je het gevoel dat je liegt? Door mensen zoals jij worden meisjes die echt verkracht worden niet serieus genomen. Een andere volger uitte kritiek op Maxime:

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Je bent eindelijk door de mand gevallen met je nepverhaal. Je moet je schamen, dit zal later effect hebben op je kinderen die zich nu ongewild als diva’s gedragen. Ben jij een leugenachtige bedrieglijke moeder?

Hysterische Maxime Meiland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’
Scroll naar boven