Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Ervaring van de Australische Savannah, die in een aquarium in Sydney werkt en onlangs tot de islam is bekeerd, werd gedeeld op TikTok.

Savannah koos er na haar bekering bewust voor om een hijab te dragen tijdens haar werk.

In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed. In eerste instantie nam ze deze vraag niet serieus.

“`html

“Even sprakeloos, dus antwoordde ik bevestigend, denkend dat het een grap was. Maar ik realiseerde me al snel dat de man serieus was,” vertelt Savannah.

Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. “Ik heb hem toen laten weten dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood,” voegt ze toe.

De kijkers reageerden divers op de video. Sommigen beschouwden het als vermakelijk, terwijl anderen het als ongepast beschouwden.

“`Sommigen beschouwden de opmerking van de man als onbeleefd, terwijl anderen het zagen als een onschuldige grap.


Een commentator merkte op: “Dit is gewoon een typische grap van een oudere man, misschien niet passend, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.”


Een andere gebruiker bood een geestige reactie: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich zeker schuldig hebben gevoeld.”


Een mede-hijabi deelde haar eigen ervaring: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

@angel.azahar Im not a penguin 🐧
#hijabi

#hijab,
#jilbab,
#muslim,
#muslimtiktok,
#muslimah,
#hijabitiktok,
🇵🇸 ♬ original sound – Mrsshahhh

Scroll naar boven