Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Een vrouw beweert dat ze, ondanks het leeftijdsverschil, geen goudzoeker is en dat ze echte liefde heeft gevonden bij haar miljonairspartner.

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Allana Luke, nu 23 jaar oud, leerde Jeff Winn, toen 56 jaar, kennen op Tinder in 2020. Op de tweede date nam hij haar mee naar Marbella voor haar verjaardag.

Het was tijdens deze reis dat zeNadat ze hun liefde voor elkaar hadden uitgesproken, verhuisde Allana kort daarna naar Jeffs landhuis met 11 bedden in Newcastle.

Sinds die tijd heeft de 56-jarige manager van het advocatenkantoor een Audi TT, een Rolex-horloge, designerhandtassen en diverse vakanties waaronder naar Barbados en Thailand voor Allana gekocht.

Ondanks wat anderen misschien denken over hun relatie, beweert de 23-jarige, die als persoonlijke assistent van haar partner werkt, dat ze niet bij hem is vanwege het geld. 


Ze legde uit dat Jeff er veel ouder uitziet dan zij, wat ervoor zorgt dat mensen met hun ogen rollen als ze hen samen zien.


“Ze nemen automatisch aan dat ik alleen geïnteresseerd ben in zijn geld. Ik kwalijk het hen niet, dat zou ook mijn eerste gedachte zijn.”


 Zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan, zou ik nog steeds bij Jeff zijn. Hun relatie groeide sterker na hun reis naar Spanje, en op 2 juni stelde Jeff de vraag.

Allana heeft erop aangedrongen een huwelijkscontract te ondertekenen en voegde eraan toe: “Hij denkt niet dat dit nodig is, maar ik zou graag willen dat hij gemoedsrust heeft.”

Zij, 23 jaar oud, kan goed overweg met Jeffs twee volwassen kinderen, Nina, ook 23, en Josh, 21, en dit geldt ook voor zijn ex-vrouw.


Ze zei: “Als mensen ons eenmaal leren kennen, kunnen ze zien dat we een geweldige match zijn. We hebben dezelfde grapjes en lachen altijd.”


Allana vervolgde: ‘Alle vrienden van Jeff hebben opgemerkt hoeveel gelukkiger en gezonder hij is sinds ik in zijn leven kwam. Het is verfrissend om te horen.

“Het is belangrijk dat mensen zich realiseren dat het prima is om een relatie te hebben met leeftijdsverschil – we zouden niet de liefde van ons leven moeten verbergen uit angst om beoordeeld te worden.”

Wat Jeff betreft, hij gaf aan op zoek te zijn naar iemand die ‘mooi is van binnen en van buiten’ en dat heeft hij gevonden in Allana.  

Volgens hem, “Ik heb eerder met jongere vrouwen uitgegaan en mijn familie was het er niet mee eens. Maar ze zijn allemaal dol op Allana omdat ze kunnen zien hoe zij mijn leven positief beïnvloedt. Jarenlang was ik een beetje een stoute jongen, maar ik ben zoveel relaxter dan vroeger.”

Verder vertelde hij, “Ik ben vrij bekend in Newcastle en jonge mannen geven me vaak een high five als we samen op stap zijn. Maar we krijgen wel blikken als Allana helemaal opgedirkt is. Ze zijn gewoon jaloers.”


Tot op heden zijn beide nog steeds erg gelukkig samen. Bovendien zijn ze op elk moment in afwachting van hun kleine wondertje.


Scroll naar boven