Man heeft maar liefst 77 kinderen: ‘Sommigen van hen zie ik elke dag’

Man heeft maar liefst 77 kinderen: ‘Sommigen van hen zie ik elke dag’

In een tijdperk waarin kleine gezinnen vaak de norm zijn, biedt het hebben van slechts een of twee kinderen zowel financiële besparingen als de mogelijkheid om meer van de wereld te zien.


Toch zijn er mensen die dromen van een groot gezin, maar soms staan biologische beperkingen in de weg van deze droom.


Voor hen die heel graag ouders willen worden, kan het vinden van een sperm*donor een oplossing zijn.

Ari Nagel, een 44-jarige wiskundeprofessor uit New York, heeft dit fenomeen naar een ongekend niveau gebracht.

Volgens de Daily Mail heeft hij op dit moment 77 kinderen en verwacht hij binnenkort nog eens 14 kinderen met vrouwen over de hele wereld.

Nagel, die werkzaam is aan een universiteit in New York, zal binnenkort de vader zijn van maar liefst 91 kinderen.

In plaats van traditionele manieren te verwekken, heeft Nagel tot nu toe ongeveer een dozijn kinderen verwekt, terwijl de rest het resultaat is van zijn bijdragen als sperm*donor aan vrouwen over de hele wereld. Hierdoor heeft hij de bijnaam “De Sperminator” gekregen.

Om zowel zichzelf als de toekomstige moeders te beschermen tegen ziektes en om meer vrouwen te helpen zwanger te worden, kiest Nagel ervoor om sperma te doneren in plaats van deel te nemen aan sksuele relaties.

Voor het doneren van zijn sperma reist hij de wereld rond, zijn kinderen wonen niet alleen in de Verenigde Staten. Zo vertelde Nagel aan de Daily Mail:

“Vorige maand ben ik twee keer naar Afrika gereisd om vrouwen te ontmoeten en hen te helpen zwanger te worden.”

”De maand ervoor was ik in Barbados en daarna in Georgië, het land, niet de staat. Ook was ik eerder in de Philipijnen en in de Verenigde Staten.”

Ik reisde naar Rusland, dus soms is reizen betrokken.”

Nagel heeft nooit financieel gewin gezocht voor zijn diensten en ziet de liefde die hij van zijn kinderen ontvangt als voldoende beloning.

Hij zegt tijdens het gesprek: “Natuurlijk word ik betaald met veel knuffels en kusjes en een levenslange waardering.”

Omdat hij zo veel kinderen heeft, lukt het hem niet om iedereen persoonlijk te ontmoeten, vooral degenen die in andere delen van de wereld wonen.

Nagel merkt op: “Ik vind veel vreugde in het vaderschap van zoveel kinderen. Sommigen van hen zie ik elke dag, anderen heb ik nog nooit ontmoet. Het is aan de familie.”

Scroll naar boven