Grote zorgen om Marco Borsato: ‘meer dan ooit in zichzelf gekeerd’

Grote zorgen om Marco Borsato: ‘meer dan ooit in zichzelf gekeerd’

Volgens de verhalen gaat het momenteel niet goed met Marco Borsato, vooral nadat hij te horen kreeg dat het Openbaar Ministerie hem zal gaan vervolgen.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Een goede vriend van de zanger vertelt: “Soms weet zelfs zijn zoon niet waar hij is.” De bezorgdheid vanuit de directe omgeving van de zanger is dan ook erg groot.

Vrouw haalt uit naar Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’

Hij is volgens de bronnen “meer dan ooit in zichzelf gekeerd sinds hij weet dat hij te zijner tijd voor de rechter moet verschijnen”.Een goede vriend van Marco vertelt aan weekblad Privé dat hij “zichzelf heeft gekeerd” en dat het moeilijk is om te peilen wat hij denkt.

Deze bekende Nederlander doet boekje open over Marco: ‘Geloof niet in diens onschuld’

De vriend van Marco was ervan overtuigd dat er geen vervolging zou komen. Hij zei: “Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten.”

Martien Meiland haalt genadeloos hard uit naar Macro Borsato: ‘Kan me niet boeien’

“Dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen,” zei hij. “Zijn wereld stortte in.”Toen hij van zijn advocaten hoorde over de aanstaande vervolging, was de onzekerheid in de dagen daarna groot bij de familie en vrienden van de zanger. “Omdat hij zich meteen daarna onbereikbaar hield, ga je je toch van alles in het hoofd halen. Marco hangt sinds dat nieuws tegen het depressieve aan,” aldus een goede vriend van de zanger.

Marco en Leontine krijgen flinke veeg uit de pan: ‘vernacheld waar ik bij stond’

“Iedere keer als hij een tijdlang niet opneemt en zijn zoon ook niet weet waar hij is, gaan bij ons de alarmbellen af, en we zijn opgelucht als iemand van ons weer een teken van leven heeft gegeven,”

Nieuwe foto van Marco Borsato online verschenen: Zanger flink aangekomen!

Zowel Marco’s moeder als zijn vrienden geloven in zijn onschuld. “Ja, wat er ook wordt beweerd, ik heb niet de indruk dat Marco voor ons iets achterhoudt,” aldus de insider.

Mary Borsato is woest en neemt het op voor Marco: ‘meen dit uit de grond van mijn hart’

Marco is van nature gesloten en nu is hij nog meer teruggetrokken dan in zijn zorgeloze jaren. (…) Het is alsof hij in een absoluut isolement is terechtgekomen.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲
Scroll naar boven