De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Patty Brard dertig jaar jonger geworden!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Patty Brard dertig jaar jonger geworden!

Tijdens een openhartig gesprek met Libelle deelt Patty Brard haar ervaring met een maagverkleining die ze jaren geleden heeft ondergaan, wat haar leven op positieve wijze heeft veranderd.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Ze beweert dat haar gewichtsverlies haar bijna dertig jaar jonger heeft gemaakt. Ze zegt: ‘Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig?

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Patty legt uit dat als je gulzig eet en te veel binnenkrijgt, je uiteindelijk diarree of ziek wordt. Ze geeft aan eerder te weinig te eten dan te veel.

Stampvoetende Patty Brard vertoont divagedrag: ‘Ze MOEST een ander plek’

Patty onthult in het interview met Libelle dat ze elke ochtend nog met ‘verwondering’ naar haar spiegelbeeld kijkt. Ze zegt: “Sta ik voor de spiegel en denk ik:”

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

Ze zegt: “O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.” Ze onderging de maagverkleining op het moment dat ze maar liefst 97 kilo woog.

Patty Brard (68) komt met ludieke actie om Eloise te steunen: ‘statement maken’

Op haar zestigste deed ze een test waarmee haar biologische leeftijd werd vastgesteld. Ze zegt: “74 was ik. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden.”

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Voelt Patty zich mooier dan voorheen? Patty reageert: ‘Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.’

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Het is geen geheim dat Patty wel eens een bezoekje brengt aan de plastische chirurg en velen beweren dan ook dat ze er daarom zo uitziet.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Patty heeft duidelijk aangegeven dat ze maar een paar keer per jaar behandeld wil worden. Ze zegt: ‘Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren’.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’
Scroll naar boven