Hoe leuk: Britney Spears en haar grote liefde zijn officieel getrouwd.(1 minuut lezen)

Hoe leuk: Britney Spears en haar grote liefde zijn officieel getrouwd.(1 minuut lezen)

10 juni 2022 Uit Door Vrouwen Stuff

Britney Spears en haar geliefde Sam Asghari zijn nu eindelijk met elkaar getrouwd in Los Angeles. Er waren weinig mensen aanwezig, onder andere Drew Barrymore en Paris Hilton. Alles was goed geregeld en het beloofde om een mooie dag te worden, maar niet alles ging vlekkeloos helaas.

Een ex van Britney probeerde het huwelijk ceremonie te verstoren. Hoe erg is dat?!

Britney en Sam
Britney Spears (40) en Sam Asghari (28) leerden elkaar in oktober 2016 kennen tijdens een video opname en hebben inmiddels vijf jaar een relatie. Ze werden snel onafscheidelijk en verliefd op elkaar.

Vorig jaar september vroeg Sam Britney ten huwelijk. Vanwege de curatele van Britney moesten ze wachten om elkaar het ja woord te geven. Deze werd in november opgeheven. De trouwplannen werden hierna snel gemaakt.

Huwelijk
Op 9 juni stapten Britney en Sam in het huwelijksbootje in Los Angeles. Er waren volgens de insiders rond de zestig personen aanwezig. Ze droeg een jurk van Donatella Versace en liep met het nummer van Can’t help falling in love van Elvis op de achtergrond richting het altaar.

Ex van Britney
Jason Alexander probeerde de bruiloft te saboteren door naar binnen te dringen. Hij was een jeugdvriend van Britney, in 2004 waren zij kort getrouwd in Las Vegas. Het huwelijk was van korte duur, 55 uur later werd het ongeldig verklaard.

Hij reisde af naar Los Angeles om het huwelijk te verstoren. Hei maakte de beveiligers wijs dat hij door Britney was uitgenodigd. Hij zei later dat hij er alles aan moest doen om het huwelijk te voorkomen zodat ze alsnog voor hem kiest. Hij werd kort erna opgepakt door de politie.

Jason ging tijdens zijn avontuurtje live op Insta. Wij stonden van de beelden op te kijken!