Cassidy over gemene opmerkingen: ‘onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert’

Cassidy over gemene opmerkingen: ‘onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert’

Er bestaat een unieke en krachtige aard van liefde in al zijn vormen en variaties. Dit wordt mooi geïllustreerd in het verhaal van Jesse en Cassidy.

Hun romantiek ontstond uit een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, iets wat snel uitgroeide tot iets veel groters. Het was liefde op het eerste gezicht, iets wat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Op het moment dat Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij meteen een aantrekkingskracht tot haar en ondernam hij actie door haar een bericht te sturen.

Direct reageerde Cassidy positief op Jesse, die haar ook aantrekkelijk vond, en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

In hun vroege gesprekken, onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze geboren is als man maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

Hierdoor werd Jesse niet afgeschrikt

Samen zagen ze het als een kans om een unieke relatie op te bouwen.

Cassidy deelt dat ze vaak te maken krijgt met haatberichten als transvrouw, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

”Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”


Cassidy raakt geraakt door deze negativiteit, maar ze is er inmiddels aan gewend. Aan de andere kant krijgt Jesse nu ook te maken met dergelijke berichten.


Sommigen beschuldigen hem ervan homo te zijn omdat hij met een transvrouw samen is. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.


Toen hij zijn vader vertelde over zijn deelname&nertoire’hui.

Zijn vader reageerde woedend op het programma ‘Love don’t judge’ en zei: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Ondanks dit benadrukt Jesse dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.

Hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien, aangezien Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.


Een onuitwisbaar liefdesverhaal dat aantoont dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

Scroll naar boven