Catherine Keyl ziet ernstige smet op cv van Beau van Erven Dorens: ‘dan niet beginnen met zeiken’

Catherine Keyl ziet ernstige smet op cv van Beau van Erven Dorens: ‘dan niet beginnen met zeiken’

Catherine Keyl heeft haar teleurstelling geuit over de reactie van Beau van Erven Dorens op de kritiek die hij ontving na zijn weinig kritische interview met Gordon.

Catherine Keyl ziet ernstige smet op cv van Beau van Erven Dorens: ‘dan niet beginnen met zeiken’

Ze beschreef het als een gemiste kans en een dieptepunt in Beau’s televisiecarrière, vooral gezien zijn reputatie van scherpe interviews met politieke figuren op de late avond van RTL 4.

Er werd een afbeelding van Beau geplaatst waarbij hij het opneemt voor Gordon in een statement met de tekst “de bloedhonden ruiken ieder spoor”. Verder was Keyl teleurgesteld dat Van Erven Dorens geen kritische vragen stelde over Gordons persoonlijke verantwoordelijkheid en de beschuldigingen tegen zijn ex, evenals het oprakelen van pijnlijke familiekwesties.

Een andere afbeelding van Gordon werd weergegeven waarbij hij van zich liet horen en het gerucht bevestigde: “Ik ben zijn papa”. Ondanks verdedigingen dat ‘Casa di Beau’ meer entertainment dan journalistiek is, benadrukte Keyl dat er ook in een lichter programma ruimte moet zijn voor serieuze onderwerpen.Voor kritische vragen is het belangrijk, vooral onder vrienden of bekenden.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Het zou mogelijk kunnen zijn dat er vooraf afspraken zijn gemaakt tussen Beau en Gordon om bepaalde onderwerpen te vermijden, een vermoeden dat ook gedeeld wordt door mediakenner Victor Vlam.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

“Ik denk dat het afgesproken is met Gordon, dat die heeft gezegd: ‘Ik wil één keer mijn krijgen.”’

“Ik denk dat hij zoiets heeft gezegd als: ‘Ik wil graag een open gesprek voeren, maar laten we niet direct negatief worden. Als dat gebeurt, loop ik weg,'” verklaarde Keyl.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Keyl vroeg zich af waarom Van Erven Dorens afweek van zijn gewoonlijke scherpte en geen uitdagende vragen durfde te stellen.

Beau neemt het op voor Gordon in statement: ‘de bloedhonden ruiken ieder spoor’

Zij benadrukte dat zij Gordon zou uitdagen door kritische vragen te stellen over his

Terwijl hij zelf kritiek lijkt te vermijden, heeft Gordon de neiging om anderen te bekritiseren en zijn eigen fouten over het hoofd te zien.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Ze benadrukte dat Gordons zelfbeeld als slachtoffer ongegrond is, gezien zijn eigen gedrag naar anderen toe.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Catherine Keyl benadrukte dat iemand die regelmatig anderen bekritiseert, ook kritiek van anderen moet kunnen accepteren.

Als je zelf altijd iedereen afbrandt, dan kun je verwachten dat mensen ook niet soepel tegen jou zijn. Gordon doet alsof hij een slachtoffer is, maar dat is natuurlijk niet terecht.

Catherine Keyl haalt hard uit naar deze politica: ‘Geen enkel gevoel voor een ander’
Gordon onderweg naar familie in Nederland: ‘Zo ziet emotioneel en mentaal gebroken er uit’
Scroll naar boven