Catherine Keyl haalt uit: Dan kun je verwachten dat mensen ook niet soepel tegen jou zijn

Catherine Keyl haalt uit: Dan kun je verwachten dat mensen ook niet soepel tegen jou zijn

Catherine Keyl heeft haar teleurstelling geuit over de reactie van Beau van Erven Dorens op de kritiek die volgde na zijn weinig kritische interview met Gordon.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Ze benoemde dit als een gemiste kans en een dieptepunt in Beau’s televisiecarrière, vooral gezien zijn reputatie van scherpe politieke interviews op de late avond bij RTL 4.

Beau neemt het op voor Gordon in statement: ‘de bloedhonden ruiken ieder spoor’

Er was vooral teleurstelling bij Keyl over het gebrek aan kritische vragen van Van Erven Dorens met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheid van Gordon en de beschuldigingen die hij tegen zijn ex uitte, evenals het ophalen van pijnlijke familiekwesties.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Ondanks het argument dat ‘Casa di Beau’ meer entertainment dan journalistiek is, benadrukte Keyl dat er ook in een luchtiger programma ruimte moet zijn voor kritische vragen, vooral onder vrienden of bekenden.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Er werd gesuggereerd dat mogelijk vooraf afspraken waren gemaakt tussen Beau en Gordon om bepaalde onderwerpen te vermijden. Dit vermoeden wordt ook gedeeld door mediakenner Victor Vlam.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

“Ik denk dat het afgesproken is met Gordon, dat die heeft gezegd: ‘Ik wil één keer mijn verhaal doen, maar dan niet beginnen met zeiken. Als dat wel gebeurt, ben ik weg.’ Zoiets zal het wel zijn geweest.”

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Er werd gevraagd waarom Van Erven Dorens niet zijn gebruikelijke durf toonde door toch een scherpe vraag te stellen, Keyl gaf aan hoe zij het interview zou hebben benaderd.

Beau neemt het op voor Gordon in statement: ‘de bloedhonden ruiken ieder spoor’

Vragen over zijn eigen fouten en de neiging om anderen te bekritiseren, terwijl hij zelf kritiek lijkt te vermijden, zouden Gordon uitgedaagd hebben.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Catherine Keyl benadrukte dat iemand die regelmatig anderen bekritiseert, ook kritiek van anderen kan verwachten. Ze sloot af met de opmerking dat Gordons zelfbeeld als slachtoffer ongegrond is, gezien zijn eigen gedrag naar anderen toe.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Catherine Keyl haalt hard uit naar deze politica: ‘Geen enkel gevoel voor een ander’

Volgens Catherine Keyl doet Gordon alsof hij een slachtoffer is, terwijl dat niet terecht is gezien zijn gewoonte om anderen altijd af te branden. In haar woorden: “Dan kun je verwachten dat mensen ook niet soepel tegen jou zijn.”

Gordon onderweg naar familie in Nederland: ‘Zo ziet emotioneel en mentaal gebroken er uit’
Scroll naar boven