Gezin let op de centjes en kopen geen toiletpapier meer: ‘Verschillende redenen’

Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Bij het managen van een huishouden komen aanzienlijke uitdagingen en kosten kijken, vooral wanneer ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en de financiën in balans moeten houden.

Soms kunnen onverwachte kosten een extra last vormen, en met de huidige inflatie is het vinden van besparingsmogelijkheden belangrijker dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele manier gevonden om te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, ouders van drie kinderen, hebben besloten om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.


Deze verrassende beslissing namen zij drie jaar geleden. Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

“`html


De keuze om te veranderen kwam door verschillende redenen, waarvan de eerste was dat we een schuld van 70.000 dollar hadden en moesten beginnen met besparen.


Ik ben minder gaan winkelen, goedkoper gaan eten en nog steeds gezond blijven, en toen kreeg ik een inzicht: wc-papier kopen is als ons geld door de wc spoelen.


Ik deelde mijn gedachten
“`

Het was Joseph die voorstelde om het niet meer te kopen en in plaats daarvan een doekje te gebruiken,” zei Amber.

Amber benadrukte dat deze aanpak hen aanzienlijke besparingen heeft opgeleverd. “In 3 jaar hebben we tussen de 1.200 en 2.100 dollar bespaard,” voegde ze eraan toe.

Ze gaf echter toe: “We kopen nog steeds wat rollen voor gasten. We overwogen ook om het promoten van ‘neem je eigen rol mee naar ons huis’ onder vrienden, maar het leek ons onbeleefd.”

Amber en Joseph zijn van plan om nog een tijdje doeken te blijven gebruiken en regelmatig te wassen, hoewel dit niet altijd prettig is.

Scroll naar boven