Dame leeft luxe leven dankzij rijk vriendje: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Dame leeft luxe leven dankzij rijk vriendje: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Kendel Kay leeft op 26-jarige leeftijd een leven dat velen als een droom beschouwen, omgeven door luxe dankzij het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst ​​8 miljoen dollar waard is.

Dit stelt Kendel in staat om een leven vol luxe te leiden, van onbeperkt winkelen zonder ooit naar aanbiedingen te hoeven kijken tot reizen met privéjets.

Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn.Kendel deelt op TikTok haar dagelijkse uitdagingen, ondanks de schijnbare weelde. Deze beginnen met ogenschijnlijk eenvoudige taken, zoals het vullen van Luke’s waterfles en het klaarmaken van zijn ijskoffie.

Hoewel deze routines triviaal lijken, benadrukt Kendel hoe belastend ze kunnen zijn, vooral wanneer ze gecombineerd worden met de verwachting dat ze het huishouden onderhoudt, waaronder het op orde maken van de slaapkamer.

Op het platform TikTok richt ze zich tot haar volgers en zegt: ”HetSoms kan het echt heel zwaar zijn, wat mensen vaak onderschatten.”

Kendel vindt echter ook tijd voor ontspanning, waarbij ze zich bezighoudt met haar make-up, geniet van koffie en tijd doorbrengt met vriendinnen in de sportschool.

Ze deelt dit alles met haar volgers op TikTok, waar ze zichzelf positioneert als een ‘content-creator’ die haar luxeleven deelt met de wereld.

“`html

Kendel laat in haar rol als ‘influencer’ zowel de glanzende façade van haar dagelijks leven als de minder glamoureuze kanten zien.


Hoewel ze te maken heeft met stress en hoge verwachtingen van haar levensstijl, erkent Kendel dat ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.


“`

Haar bewustzijn van het feit dat velen graag met haar zouden ruilen, helpt haar om de zware dagen in perspectief te zien. Daardoor kan ze toch een zekere voldoening vinden in haar leven vol luxe.

Scroll naar boven