Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Annie Knight, een 26-jarige vrouw uit Australië, heeft recentelijk veel aandacht gekregen op internet door haar openbaring over haar ambitieuze plannen voor 2024.

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Na een periode waarin ze met 300 mannen het bed deelde, richt Annie zich nu op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.

Haar doel is om elke week een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.

Na drie jaar single te zijn, geeft Annie toe dat ze ondanks eerdere escapades nog steeds relatief onervaren is in daten.

Ze heeft nu de wens om haar sociale en romantische vaardigheden buiten de slaapkamer te ontwikkelen. In een interview met Daily Star geeft ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”

”Voorheen

Met een limiet van maximaal drie dates per jaar, was ik niet echt een frequente dater. Daarom besloot ik mezelf een nieuw doel te stellen: ik wil mijn datingleven wat actiever maken.

Ondanks dat ik in het verleden zelden op dates ging, ben ik vastbesloten om hier verandering in te brengen. Mijn doel is om meer betrokken te zijn in de datingwereld.

Ik ben al begonnen met mijn voorbereidingen: sinds april van dit jaar heb ik al 25 dates gehad als ‘oefening’, maar het was niet zonder uitdagingen.


Annie deelt ervaringen van catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met de online profielen, en van dates die zich onbeschoft gedroegen tegenover obers – voor haar een duidelijke afknapper.


In een TikTok-video spreekt Annie over haar frustraties: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”

“`html


Annie overweegt zelfs therapie, ondanks al in behandeling te zijn voor andere zaken. Haar optimisme over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot blijft bestaan, ondanks de uitdagingen en teleurstellingen.


Zij benadrukt dat ze kieskeurig is als het op relaties aankomt, met slechts een handvol mannen waarmee ze meer dan één date had.


“`

Wanneer het om relaties gaat, ben ik erg kieskeurig. Ik ben maar met vijf mannen op een tweede date geweest, en met maar twee op een derde date. Het is echt niet gemakkelijk.”

Over haar eerdere seksuele ontmoetingen, waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen, zegt ze: “Ja, dat was veel makkelijker.”

Het verhaal van Annie biedt een unieke kijk op de complexiteiten van modern daten, waarbij online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.

Ze belooft op TikTok een interessant kijkje te bieden in de wereld van daten in het digitale tijdperk. Het wordt een boeiende reis.

Scroll naar boven